Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Vastuullisuus Fenniassa
  • Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu – yhteistyötä yhdenvertaisuuden toteuttamiseksi

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutuminen on meille tärkeää. Tätä edistääksemme teemme jatkuvasti yhteistyötä eri järjestöjen kanssa, joiden työ tekee yhteiskunnastamme entistä paremman.

HelsinkiMissio

Olemme tukeneet HelsinkiMissiota jo vuodesta 2004 lähtien. HelsinkiMissio on vuonna 1883 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Se tekee työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin lapsiperheiden, nuorten, senioreiden ja erityisryhmien parissa. Työn ytimessä on yksinäisyyden lievittäminen. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

Lue lisää HelsinkiMission toiminnasta →

Suomen Paralympiakomitea

Suomen Paralympiakomitean tehtävä on kehittää ja koordinoida vammaishuippu-urheilua. Järjestö toteuttaa kaikilla toimillaan urheilun tasa-arvoa ja edistää mahdollisuuksia tavoitella kansainvälistä huippu-urheilumenestystä kesä- ja talviolympialaisissa.

Lue lisää Paralympiakomitean toiminnasta →

Kuva: Suomen Paralympiakomitea/Riku Valleala

Fennian henkilöstön joululahjoitukset

Fennia-konsernin henkilöstön joulumuistamiseen varattu summa lahjoitetaan joka vuosi hyvään tarkoitukseen. Vuonna 2020 Fennian henkilöstö valitsi äänestyksellä joululahjoituksen kohteeksi vähävaraisia ja kriisin kohdanneita lapsiperheitä tukevan Hope ry:n.

Hope ry auttaa vähävaraisia ja kriisin kohdanneita lapsia ja perheitä konkreettisilla tavaralahjoituksilla sekä tukemalla harrastuksia ja elämyksiä. Hope ry:n vuoden 2021 teemana on lasten harrastusmahdollisuuksien tukeminen.

Aiempina vuosina me fennialaiset olemme tehneet lahjoituksen muun muassa Mieli ry:lle, Pelastakaa Lapset ry:lle ja Syöpäsäätiölle.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussa