Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Vastuullisuus Fenniassa
  • Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu – yhteistyötä yhdenvertaisuuden toteuttamiseksi

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutuminen on meille tärkeää. Tätä edistääksemme teemme jatkuvasti yhteistyötä eri järjestöjen kanssa, joiden työ tekee yhteiskunnastamme entistä paremman.

HelsinkiMissio

Olemme tukeneet HelsinkiMissiota jo vuodesta 2004 lähtien. HelsinkiMissio on vuonna 1883 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Se tekee työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin lapsiperheiden, nuorten, senioreiden ja erityisryhmien parissa. Työn ytimessä on yksinäisyyden lievittäminen. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

Suomen Paralympiakomitea

Suomen Paralympiakomitean tehtävänä on kehittää ja koordinoida suomalaista vammaisurheilua ja -liikuntaa matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka.

Olemme tehneet Paralympiakomitean kanssa yhteistyötä urheilijoiden vakuuttamisessa vuodesta 2019 lähtien ja olemme mukana tukemassa paraurheilun Tulevaisuuden tähtien matkaa. Yhteistyömme edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Meille on tärkeää tsempata nuoria urheilijoita heidän matkallaan kohti omaa parastaan – minne asti se johtaakaan. Nuorissa on tulevaisuus, ja uskomme, ettei ole vain yhtä vaan monta mahdollista tulevaisuutta.

Kuva: Suomen Paralympiakomitea/Riku Valleala

Fennian henkilöstön joululahjoitukset

Fennia-konsernin henkilöstön joulumuistamiseen varattu summa lahjoitetaan joka vuosi hyvään tarkoitukseen. Vuonna 2022 fennialaiset valitsivat kohteeksi MIELI ry:n.

MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. MIELI ry toimii valtakunnallisesti 54 paikallisen jäsenjärjestön voimin. Toiminnassa on mukana yli 150 ammattilaista ja lähes 4000 vapaaehtoista.

Fennialaiset valitsivat joululahjoituksen kohteen äänestyksellä. Aikaisempina vuosina Fennia on tehnyt lahjoituksen muun muassa Syöpäsäätiölle ja Hope ry:lle.

Lisää aiheesta

Ihmiset makoilee sohvalla.

Yhteistyökumppanit

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet