Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Tietosuoja ja käyttöehdot
  • Tietoa yhteistyökumppaneille

Tietosuoja ja käyttöehdot

Asiakkaidemme luottamus on meille kunnia-asia ja käsittelemme aina henkilötietoja luottamuksen arvoisesti.

Asiakkaidemme luottamus on meille kunnia-asia ja käsittelemme aina henkilötietoja luottamuksen arvoisesti.

Onko Fennia ulkoistanut yrityksellesi henkilötietojen käsittelyä?

Fennia voi käyttää apunaan henkilötietojen käsittelyssä yhteistyökumppaneitaan, jotka toimivat tietosuoja-asetuksen mukaisina henkilötietojen käsittelijöinä. Henkilötietojen käsittelijä on esimerkiksi yritys, joka toimeksianto- tai alihankintasuhteessa huolehtii Fennian tilauksesta henkilötietoja sisältävien tietojärjestelmien ylläpidosta tai toimii Fennian puolesta ja lukuun vakuutus- tai vahinkoasioiden hoidossa. Henkilötietojen käsittelijä ei ole yritys, joka itsenäisesti määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja keinot ja käsittelee henkilötietoja näin ollen itsenäisenä rekisterinpitäjänä. Itsenäinen rekisterinpitäjä on esimerkiksi yritys, jolla on itsenäinen asiakassuhde henkilöön, jota käsiteltävät henkilötiedot koskevat.

Tietosuoja-asetuksen soveltamisen alettua eli 25.5.2018 jälkeen Fennian puolesta henkilötietoja voi käsitellä ainoastaan sellainen yritys, joka on palvelu- tai toimeksiantosopimuksen lisäksi tehnyt kirjallisen sopimuksen henkilötietojen käsittelystä Fennian kanssa. Sopimuksen sisältö on määritelty tietosuoja-asetuksessa. Sopimuksella henkilötietojen käsittelijä sitoutuu noudattamaan hyvää henkilötietojen käsittelytapaa sekä toteuttamaan asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi. Käsittelyssä on täytettävä tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja pystyttävä huolehtimaan rekisteröidyn oikeuksien toteutumisesta sekä ylläpidettävä selostetta Fennian lukuun suoritettavista käsittelytoimista.

Jos haluat tarkastaa, onko yrityksesi tehnyt vaadittavan sopimuksen Fennian kanssa, voit olla yhteydessä Fennian lakiasioihin p. 010 50311.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet