Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Fennia Prize on Suomen merkittävimpiä muotoilukilpailuja

Me Fenniassa tunnistamme, että muotoilulla on vahva vaikutus yrityksen menestykseen ja kilpailukykyyn. Suomalaisten yritysten on osattava muotoilla sekä tuotteita että liiketoiminnan prosesseja, jotta ne voivat menestyä kansainvälisessä kilpailussa.

Hyödynnämme muotoilua myös omassa työssämme. Esimerkiksi vahingosta selviämisen palvelu on palvelumalli, jossa asiakas saa tarvitsemansa avun helposti yhdestä puhelinnumerosta ja samalla korvausprosessi saadaan aluille. Palvelu on saanut erinomaista palautetta asiakkailtamme.

Palvelumuotoilua on käytetty myös tänä keväänä uudistuneen brändityömme taustalla. Brändin kehitystyöhön osallistettiin suuri määrä asiakkaita ja henkilöstöä. Uudistuneen brändin myötä haluamme olla entistä vahvemmin tukemassa muotoilua ja merkittävä osa suomalaisen muotoilun kenttää.

Fennia Prize on muotoilukilpailu, joka on perustettu vuonna 1990. Juhlimme vuonna 2020 palkinnon 30-vuotisjuhlataivalta yhdessä kumppaneidemme Design Forum Finlandin, Elon ja Patentti- ja rekisterihallituksen kanssa.

Fennia Prize 2020

Fennia Prize 2020 -kilpailun voitti Dottir Asianajotoimisto juridiikan muotoilullaan. Dottir tarjoaa innovatiivisia Legal Design-palveluita asiakkailleen ja on ollut mukana luomassa uudenlaista juridiikan toimintakulttuuria ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia myös muille toimijoille. Dottir on ollut myös perustajana Legal Design Summit-tapahtumassa, joka on maailman suurin alan tapahtuma.

Kilpailussa palkittiin lisäksi Winner-sarjassa Planmeca Oy:n Planmeca Visio G5 -röntgenlaite, Ridecaken sähkömoottoripyörä, Turun kaupungin kaupunkiopastamisen konsepti ja Woodion vesikalusteiden puumateriaali. Kunniamaininnan saivat lisäksi 11 muotoilutuotetta ja -palvelua.

Lue lisää Fennia Prize 2020 -palkituista →

Lue lisää Dottir Asianajotoimiston haastattelu Fennia Prize -voitosta →

Fennia Prize 2017

Fennia Prize 2017 Grand Prix’n sai Merivaara Oy, joka on hyödyntänyt muotoilua johdonmukaisesti tuotekehityksessään jo vuosien ajan.

Fennia Prize Winner -palkinnot saivat Consair Oy CAMU 1200 -pölynhallintatyöpisteestä, Genelec Oy uudesta älytarkkailukaiutinmallista, Naava älyviherseinästä, muotoilutoimisto Pentagon Design Oy Fazerille suunnitellusta lakritsikonseptista ja Planmed Oy Planmed Clarity -mammografialaitteesta.

Fennia Prize -kunniamaininnan saivat seuraavat kymmenen yritystä: Fiskars Finland Oy Ab, INTO Concept Oy, Jukolux Oy, Konecranes Global Oy, LINK Design and Development Oy, Lojer Oy, Nuviz Oy, Pomarfin Oy, PUF Design Market ja Skanska Talonrakennus Oy.

Fennia Prize -palkintojen lisäksi Patentti- ja rekisterihallitus jakoi IPR-kunniamaininnan ansiokkaasta immateriaalioikeuksien hyödyntämisestä. Vuonna 2017 palkinto annettiin kahdelle yritykselle, Lojer Oy:lle Manuthera-mobilisaatiopöydän malli- ja tavaramerkkisuojaamisesta ja Secto Design Oy:lle tuotteiden aktiivisesta IPR-oikeuksien puolustamisesta.

Lue lisää Fennia Prize -kilpailusta Design Forum Finlandin sivult a

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet