Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Uusi FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu auttaa lemmikkiisi liittyvissä huolissa
Musta labradorinnoutaja.

Uusi FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu auttaa lemmikkiisi liittyvissä huolissa

3.4.2020

Fennia on lanseerannut henkilöasiakkailleen uuden eläinvahinkojen palvelun. FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu nopeuttaa ja sujuvoittaa vahingosta selviytymistä merkittävästi.

FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu auttaa eläinvakuutusasiakkaitamme, jos heidän lemmikkinsä sairastuu tai loukkaantuu. FirstVet-etäeläinlääkäripalvelussa asiakas saa helposti ja vaivattomasti videoyhteyden eläinlääkäriin, joka antaa neuvoja, tekee hoidon tarpeen arvioinnin ja ohjaa tarvittaessa jatkohoitoon eläinklinikalle. Jos toimenpiteitä ja jatkohoitoa eläinklinikalla ei tarvita, asiakas saa selkeät ohjeet lemmikkinsä kotihoitoa varten

FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu toimii mobiililaitteeseen ladattavalla maksuttomalla sovelluksella, jonka voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Kun asiakas on ladannut sovelluksen laitteeseensa, hänen tulee kirjautua ja syöttää sovellukseen tarvittavat tiedot. Kun tiedot ovat syötetty, asiakas voi varata ajan etäeläinlääkärille sovelluksesta.
Fennian tarjoaa eläinvakuutusasiakkaille rajoittamattoman määrän maksuttomia FirstVet-etäeläinlääkärikäyntejä jokaiselle vakuutetulle eläimelle.

– Kun asiakkaalle sattuu vahinko, on ratkaisevaa, kuinka vaivattomasti tilanne hoituu. Meillä on erinomaisia kokemuksia vahingosta selviytymisen palvelumallista jo lähes kaikissa vahinkolajeissa. Nyt tarjoamme uudenlaista palvelua, ja saamme samalla kokemuksia asiakkaidemme valmiudesta käyttää etäeläinlääkäriä sekä mobiilisovellusta, taustoittaa Fennian palvelujohtaja Tapio Korttilalli.

– Uudessa palvelussa asiakas saa vaivattomasti omasta kodistaan yhteyden eläinlääkäriin, joka neuvoo, tekee hoidon tarpeen arvioinnin ja ohjaa tarpeen mukaan jatkohoitoon eläinklinikalle. Asiakasta autetaan selviytymään vahingosta mahdollisimman vähäisellä vaivalla ja rakasta lemmikkiä stressaamatta, kuvaa Fennian kehityspäällikkö Jussi Laukkanen.

– Olemme iloisia siitä, että pääsemme tekemään yhteistyötä ja kiitämme luottamuksesta palveluamme kohtaan. Lähdemme innolla toteuttamaan etäeläinlääkäripalvelua Fennian asiakkaille pitäen mielessä Fennian arvot ja tinkimättömän palveluasenteen, kertoo FirstVetin Maajohtaja ja vastaava eläinlääkäri Maiju Tamminen uuden palvelun aloituksesta.

FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu palvelee 30.3.2020 alkaen joka päivä klo 7.00 - 24.00 suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi maksuttomassa sovelluksessa. Palvelun tuottaa FirstVet AB.

Lisätietoja:

Fennia

Palvelujohtaja Tapio Korttilalli, puh. 040 521 4498, tapio.korttilalli@fennia.fi
Kehityspäällikkö Jussi Laukkanen, puh. 040 551 2089, jussi.laukkanen@fennia.fi

FirstVet

Maajohtaja Maiju Tamminen, puh. 040 5711 702, maiju@firstvet.fi

Fennia – yrittämistä ja elämää varten

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja henkilöasiakkaiden taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy, kiinteistöjohtamispalveluita tarjoava Fennia Kiinteistöt Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

FirstVet – eäinlääkärisi online

FirstVet on maailman ensimmäinen ja johtava, kokonaan digitaalinen eläinklinikka. Tarjoamme asiakkaillemme kokeneen eläinlääkärin arvion ja ohjeet videopuhelun välityksellä mobiililaitteessa.


Lue lisää

EläinvakuutusKissavakuutusKoiravakuutusTiedoteFennia
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet