Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Muutoksia Fennica Toimitilat I ja Fennica Tontit -rahastoissa 16.1.2021 alkaen

Muutoksia Fennica Toimitilat I ja Fennica Tontit -rahastoissa 16.1.2021 alkaen

14.12.2020

Fennia myi varainhoito- ja kiinteistösijoituspalvelunsa S-Pankille kuluvan vuoden elokuussa. Kaupan myötä Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I ja Erikoissijoitusrahasto Fennica Tontit -rahastojen hallinnointi siirtyy S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoimintaan kuuluvalle FIM Varainhoito Oy:lle. Samassa yhteydessä rahastojen sääntöihin tehdään muutoksia ja rahastojen nimet muuttuvat.

Fennia Varainhoito Oy:n ja FIM Varainhoito Oy:n hallitukset ovat hyväksyneet ja allekirjoittaneet erikoissijoitusrahastojen hoidon luovuttamista koskevan luovutussuunnitelman, jonka mukaan Fennia Varainhoito Oy luovuttaa Sijoitusrahastolain (213/2019, ”SRL”) 18 luvun mukaisesti hoitamiensa erikoissijoitusrahastojen hoidon FIM Varainhoito Oy:lle 16.1.2021. Luovuttamisen täytäntöönpanossa rahastojen osuusrekisteri siirtyy Fennia Varainhoito Oy:lta FIM Varainhoito Oy:lle. Luovutuksen yhteydessä FIM Varainhoito Oy ulkoistaa kyseessä olevien erikoissijoitusrahastojen salkunhoidon Fennia Varainhoito Oy:lle.

Fennia Varainhoito Oy:n hallitus on 29.10.2020 päättänyt muuttaa Fennica Toimitilat I -erikoissijoitusrahaston ja Fennia Tontit -erikoissijoitusrahaston sääntöjä ja FIM Varainhoito Oy:n hallitus on 29.10.2020 hyväksynyt sääntömuutokset. Rahastojen uudet nimet ovat 16.1.2021 alkaen S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto ja S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto.

Hallinnoinnin siirron yhteydessä rahastojen osuussarjoihin tehdään muutoksia. Merkintäpalkkiot muuttuvat jonkin verran.

Fennica Tontit -erikoissijoitusrahaston B-osuussarjan lunastuspäivä on sääntömuutoksen jälkeen kaksi kertaa vuodessa. Molempien rahastojen sääntöihin on tehty pienempiä teknisiä muutoksia ja täsmennyksiä, joilla ei ole vaikutusta rahastojen toimintaan. Muutokset tulevat voimaan 16.1.2021, eivätkä ne edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä.

Voit tutustua rahasto-osuussarjojen avaintietoesitteisiin ja rahastojen sääntöihin

täällä
.

Lue lisää yrityskaupan tuomista muutoksista asiointiin

Vakuutussäästäminen ja -sijoittaminen Uutinen Fennia
Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Yritysasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja