Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Konttorimme siirtyvät palvelemaan ajanvarauksella 15.3.2021 lähtien

Konttorimme siirtyvät palvelemaan ajanvarauksella 15.3.2021 lähtien

12.3.2021

Kehitämme asiakaspalveluamme ja konttorimme siirtyvät palvelemaan ajanvarauksella 15.3.2021. Ajanvarauksen avulla varmistamme, että asiantuntijamme voi tarjota sinulle henkilökohtaista palvelua entistä turvallisemmin.

Haluamme jatkuvasti kehittää asiakaspalveluamme ja tarjota sinulle parasta palvelua juuri silloin, kun tarvitset apuamme. Olemme kokeilleet ajanvarausta yhdeksällä konttorillamme joulukuusta 2020 lähtien. Tulokset ovat olleet positiivisia, minkä takia laajennamme ajanvarauksen koskemaan myös muita konttoreita.

Olet edelleen tervetullut konttorille, kunhan varaat sinulle sopivimman ajan tuttujen palveluaikojen puitteissa. Ajanvarauspalvelu aukeaa käyttöösi 12.3., josta eteenpäin voit varata itsellesi sopivimman ajan konttorille.

Jos et löydä sinulle sopivaa ajankohtaa konttoritapaamiselle, henkilöasiakkaana voit hoitaa vakuutusasiasi myös verkkotapaamisessa. Verkkotapaaminen on verkon välityksellä tapahtuva etätapaaminen, jonka aikana voimme esittää sinulle materiaaleja vakuutuksiimme ja palveluihimme liittyen.

Voit varata ajan verkko- tai konttoritapaamiseen haluamallesi ajankohdalle täällä. Halutessasi voit tehdä ajanvarauksen myös puhelimitse numerossa 010 503 8808.

Ajanvarauksen käyttöönotto on osa monivuotista uudistamisohjelmaamme eli Tulevaisuuden Fenniaa. Laajamittainen digikehitys on tärkeä osa ohjelmaa.

UutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet