Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Fennian vastuullisuuden ytimessä on taloudellinen, sosiaalinen ja henkilöstövastuu

21.8.2020

Fennian vuosittainen vastuullisuuskertomus kuvaa Fennia-konsernin vastuullisuutta ja kestävää liiketoimintaa, sekä sisältää selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista. Fennian vastuullisuuden perustana ovat taloudellinen, sosiaalinen ja henkilöstövastuu.

– Olemme keskellä suurta uudistumisprosessia, Tulevaisuuden Fennia -hanketta, jonka avulla kehitämme Fenniasta entistä ihmisläheisempää vakuutusyhtiötä. Tavoitteenamme on olla ymmärrettävä vakuutusyhtiö, jolla on tulevaisuudessa ennakoivin ja huolta pitävin asiakassuhde ja -kokemus, sanoo Fennian viestintäjohtaja Anne Perälä.

– Viimeisimmän sidosryhmäselvityksemme mukaan Fennia tunnetaan vastuullisena yhtiönä ja me teemmekin paljon tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta tukevaa työtä yhdessä muun muassa HelsinkiMission, Sairaalaklovnien ja Paralympiakomitean kanssa. Vuosikymmeniä jatkunut yhteistyömme yrittäjäjärjestöjen kanssa ja Design Forum Finlandin kanssa järjestetty Fennia Prize -muotoilukilpailu edistävät taas yrittäjyyttä, joka on koko yhteiskuntamme perusta, Perälä sanoo.

– Tulemme jatkossa kehittämään vastuullista toimintaamme ja siitä raportointia entisestään. Läpinäkyvä ja eettinen toiminta on pohja koko liiketoiminnan vastuullisuudelle. Tämä on meille Fenniassa sydämen asia, Perälä jatkaa.

Tutustu Fennian vuoden 2019 vastuullisuuskertomukseen konsernin vuosikertomussivustolla osoitteessa vuosikertomus.fennia.fi/2019/fennia/yhteiskuntavastuumme tai lue lisää vastuullisuudestamme www.fennia.fi/vastuullisuus-fenniassa

Lue lisää

VastuullisuusUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet