Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Fennian pääkonttorin julkisivu.

Fennian toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny eläköityy 28.5. – väliaikaisena toimitusjohtajana toimii Mika Manninen

28.5.2024

Fennian toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny on sopinut Fennian hallituksen kanssa jättävänsä tehtävänsä ja jäävänsä eläkkeelle tänään 28.5.2024. Fennian toimitusjohtajan sijainen, CFO, Mika Manninen ottaa tästä päivästä lähtien tehtävän hoitaakseen, kunnes Fennian uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Hanna Hartikainen aloittaa Fennialla viimeistään 1.3.2025.

− Luovutan ohjakset vakaisiin käsiin sijaiselleni Mika Manniselle ennen kuin Hanna pääsee aloittamaan ensi keväänä. Haluan kiittää hallintoneuvoston, hallituksen ja johtoryhmän jäseniä sekä Fennian henkilöstöä tuloksellisesta yhteistyöstä. Fennia on vahva yritys ja tiedän, että Fennian henkilöstö vie strategian toteuttamista määrätietoisesti eteenpäin, Yli-Kyyny sanoo.

− Kiitämme Tomia hänen panostuksestaan Fennian toiminnan kehittämisessä ja uudistuksen luotsaamisessa. Kiitämme myös Mikaa, joka näin lyhyellä ilmoitusajalla on valmis ottamaan Fennian johtaakseen ja jatkamaan käynnissä olevien hankkeiden läpivientiä, kunnes Hanna pääsee joukkoon mukaan, Fennian hallituksen puheenjohtaja Mikael Ahlbäck sanoo.

UutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet