Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennialta helpotusta yritysasiakkaille koronaviruksen aikana

Fennialta helpotusta yritysasiakkaille koronaviruksen aikana

27.3.2020

Fennia helpottaa yritysasiakkaidensa maksuvalmiutta koronaepidemian aiheuttamassa vaativassa tilanteessa. Maksuaikojen pidentäminen, konsernin omistamien kiinteistöjen vuokra-asioiden helpottaminen, lainan lyhennysten lykkääminen ja käyttöpääomarahoituksen myöntäminen ovat keinoja, joilla Fennia voi tarvittaessa auttaa asiakkaidensa talouden kantokykyä. 

– Haluamme olla aidosti yrittäjien vakuutusyhtiö ja olemme päättäneet tehostetuista keinoista, joilla olemme tarvittaessa konkreettisesti tukemassa yritysasiakkaidemme maksuvalmiutta tässä vaativassa tilanteessa, sanoo Fennian konsernijohtaja Antti Kuljukka.

Yritysten tilannetta helpotetaan usealla keinolla. Ensinnäkin Fennialla on tarvittaessa valmius pidentää yritysasiakkaiden laskujen maksuaikaa. Toiseksi Fennia ja Henki-Fennia voivat antaa omistamissaan kiinteistöissä toimivien yrittäjien vuokranmaksuun lisäaikaa. Kolmantena keinona Fennia pyrkii auttamaan laina-asiakkaidensa tilannetta ja voi tilanteesta riippuen antaa lykkäystä olemassa olevien lainojen lyhennyksiin yhdessä muiden rahoittajien kanssa, sekä myöntää käyttöpääomarahoitusta asiakkailleen Finnveran osatakausten avulla. 

– Tällä hetkellä etenkin pienet yhtiöt tulevat kärsimään merkittävästi kassavirtojen tyrehtyessä ja kulujen juostessa. Suomalaisen yrittäjyyden tukeminen on syvällä Fennian toiminnan ytimessä ja näemme, että meidän tehtävämme yrittäjien vakuutusyhtiönä on auttaa mahdollisuuksiemme mukaan tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, Kuljukka jatkaa.

– Yrittäjät ovat meille tärkeitä, ovat olleet jo 140 vuoden ajan. Pyrimme tekemään omalta osaltamme kaikkemme, jotta yhdessä selviydymme näistä vaikeista ajoista, ja mietimme jatkuvasti keinoja, joille voimme tukea asiakkaitamme, Kuljukka sanoo.

Lisätietoja:

Antti Kuljukka
Konsernijohtaja
antti.kuljukka@fennia.fi

YrittäjyysTiedoteYritys
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet