Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Fasaden på Fennias huvudkontor.

Verkställande direktör för Fennia Tomi Yli-Kyyny går i pension 28.5 – Mika Manninen är tjänsteförrättande verkställande direktör

28.5.2024

Verkställande direktör för Fennia Tomi Yli-Kyyny har avtalat med Fennias styrelse om att lämna sin tjänst och gå i pension i dag 28.5.2024. Mika Manninen, ställföreträdare för verkställande direktören för Fennia, CFO, tar över tjänsten från och med i dag tills Hanna Hartikainen som har utsetts till ny verkställande direktör för Fennia börjar hos Fennia senast 1.3.2025.

− Jag lämnar styret till min ställföreträdare Mika Manninen i hans stabila händer innan Hanna kan börja nästa vår. Jag vill tacka ledamöterna i förvaltningsrådet, styrelsen och ledningsgruppen samt Fennias personal för ett resultatrikt samarbete. Fennia är ett starkt företag, och jag vet att Fennias personal målmedvetet fortsätter att genomföra strategin, säger Yli-Kyyny.

− Vi tackar Tomi för hans insats i att utveckla Fennias verksamhet och genomföra reformen. Vi tackar också Mika som med så kort varsel är redo att ta över Fennia och fortsätta genomföra de pågående projekten tills Hanna ansluter sig till teamet", säger Mikael Ahlbäck, styrelseordförande för Fennia.

NyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor