Hyppää sisältöön
Fennia.fi
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia (Y-tunnus: 0196826-7, jäljempänä ”Fennia”).

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, arvontaan liittyviä päätöksiä sekä mahdollisia osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja.

2. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta Fennian palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän arvonnan järjestämiseen. Olen yrittäjä -arvontaan osallistuaksesi et tarvitse y-tunnusta; yrittäjähenkisyys riittää!

Arvontaan voi osallistua jakamalla oman yrittäjän unelma -aiheisen julkaisun Instagramissa ja käyttämällä julkaisun yhteydessä aihetunnisteita #olenyrittäjä ja #olenyrittäjäpodcast sekä merkitsemällä Fennian tilin kuvatekstiin ja/tai julkaistuun kuvaan @fenniavakuutus. Arvontaan osallistuva julkaisu voi olla kuvajulkaisu, videojulkaisu tai Instagram-tarina. Huomaathan, että arvontaan osallistuvan Instagram-tilin tulee olla julkinen. Fennia varaa oikeuden uudelleenjakaa unelmia omalla tilillään.

Arvontaan voi osallistua yhdellä tai useammalla julkaisulla.

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 15.4.2021 ja päättyy 6.5.2021. Päättymisajan jälkeen tehtyjä julkaisuja ei oteta arvonnassa huomioon.

4. Palkinnot

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi 300 euron arvoinen avoin lahjakortti Lippu.fi -verkkokauppaan.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi.

5. Arvonnan voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Arvonnan voittaja arvotaan osallistumisajan päätyttyä ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujalle Instagramin yksityisviestillä. Mikäli arvonnan voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 3 vuorokauden kuluessa valinnasta, taikka palkintoa ei haluta lunastaa, palkinto voidaan arpoa uudelleen.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai arvonnan muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. Fennialla on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut

Fennia vastaa palkinnon mahdollisesta arpajaisverosta. Arvonnan voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Arvonnan voittaja vapauttaa Fennian kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Fennian vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Arvonnan yhteydessä kerättävien henkilötietojen (jäljempänä "Henkilötiedot") osalta rekisterinpitäjänä toimii Fennia. Henkilötietoja käytetään arvonnan järjestämisen yhteydessä palkintojen lähettämiseen voittajille. Voittajan yhteystiedot säilytetään verottajaa varten kuusi vuotta, mikäli palkinnosta joudutaan maksamaan arpajaisvero.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta Fennialla täältä:

https://www.fennia.fi/tietosuoja-ja-kayttoehdot

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja