Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Ajoneuvot ja liikenne
  • Auton tuulilasi vahingoittui

Auton tuulilasi vahingoittui

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Ole yhteydessä Fennian lasikorjaamokumppaniin, joka korjaa tai vaihtaa vaurioituneen tuulilasin tai muun autolasin sujuvasti ja laadukkaasti.

Jos sinulla on lasivakuutus, sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan lasikorjaamokumppanimme hoitaa vahinkoasian puolestasi ja neuvoo sinua tarvittaessa. Lasin korjaus on sinulle maksuton ja lasin vaihdosta maksat ainoastaan vakuutuksesi omavastuuosuuden lasikorjaamokumppanille.

Fennian lasikorjaamokumppanit:

Jos sinulla on vuokra-autovakuutus, niin lasikorjaamokumppanimme järjestää sinulle halutessasi vuokra-auton lasinvaihdon ajaksi korkeintaan yhdeksi vuorokaudeksi.

Jos lasin vaihdon suorittaa jokin muu palveluntarjoaja kuin lasikorjaamokumppanimme, tee vahinkoilmoitus Oma Fennia -verkkopalvelussa. Vakuutuksesta maksettavaa korvausta voidaan alentaa, jos korjauskulut ovat merkittävästi suuremmat muulla palveluntuottajalla kuin meidän suosittelemallamme lasikorjaamokumppanilla.

Myös merkkikorjaamokumppanimme palvelevat sinua lasivahingoissa. Tee vahinkoilmoitus Oma Fennia -verkkopalvelussa ja etsi merkkikorjaamokumppani (cabgroup.se) .

Fennian lasivahinkopalvelu auttaa lasivahingoissa

Jos sinulla on kysyttävää lasivahinkopalveluihimme liittyen, voit olla yhteydessä lasivahinkopalveluumme. Palvelu on avoinna ma–pe klo 8–17.

Fennian lasivahinkopalvelu tuotetaan yhteistyössä Carglass®:n kanssa.

Lasin korjaus tai vaihto eivät vaikuta bonuksiisi lasivakuutusta käyttäessäsi. Jos ajoneuvollasi ei ole lasivakuutusta ja käytät lasin korjaukseen tai vaihtoon kolarivakuutusta, tee vahingosta ilmoitus Oma Fennia -verkkopalvelussa. Korvauksen maksaminen kolarivakuutuksesta alentaa kolarivakuutuksen bonusta.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussa