Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Ajoneuvot ja liikenne
  • Auton tuulilasi vahingoittui

Auton tuulilasi vahingoittui

Tuulilasin korjaus ja vaihto

1
Valitse Fennian lasikumppani ja varaa aika.
2
Lasikumppani korjaa tai vaihtaa lasin.
3
Jos sinulla on vuokra-autovakuutus, lasikumppani järjestää sinulle tarvittaessa vuokra-auton lasin vaihdon yhteydessä (korkeintaan vuorokaudeksi).
4
Fennia hoitaa laskutuksen kumppanikorjaamon kanssa – maksat vain omavastuun korjaamolle.

Ole yhteydessä Fennian lasikorjaamokumppaniin, joka korjaa tai vaihtaa vaurioituneen tuulilasin tai muun autolasin sujuvasti ja laadukkaasti.

Jos sinulla on lasivakuutus, sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan lasikorjaamokumppanimme hoitaa vahinkoasian puolestasi ja neuvoo sinua tarvittaessa. Lasin korjaus on sinulle maksuton ja lasin vaihdosta maksat ainoastaan vakuutuksesi omavastuuosuuden lasikorjaamokumppanille.

Fennian lasikorjaamokumppanit:

Valitse kumppani, paina logoa ja varaa aika.

Jos sinulla on vuokra-autovakuutus, niin lasikorjaamokumppanimme järjestää sinulle halutessasi vuokra-auton lasinvaihdon ajaksi korkeintaan yhdeksi vuorokaudeksi.

Jos lasin vaihdon suorittaa jokin muu palveluntarjoaja kuin lasikorjaamokumppanimme, tee vahinkoilmoitus Oma Fennia -verkkopalvelussa. Jos korjauksen tai muun toimenpiteen suorittaa muu kuin Fennian määräämä palveluntuottaja tai hankinta tehdään muualta kuin Fennian määräämästä paikasta, korvaus voidaan maksaa enintään sen suuruisena kuin se Fennian määräämällä palveluntuottajalla tai määräämässä hankintapaikassa olisi tullut maksamaan.

Fennian Autoapu 24h antaa lisätietoja lasivahingoissa

Jos sinulla on kysyttävää lasivahingoista, voit olla yhteydessä Fennian Autoapuun.

Lasin korjaus tai vaihto eivät vaikuta bonuksiisi lasivakuutusta käyttäessäsi. Jos ajoneuvollasi ei ole lasivakuutusta ja käytät lasin korjaukseen tai vaihtoon kolarivakuutusta, tee vahingosta ilmoitus Oma Fennia -verkkopalvelussa. Korvauksen maksaminen kolarivakuutuksesta voi alentaa kolarivakuutuksen bonusta.

Lisää aiheesta

Ikäihmisen vammautuminen liikenneonnettomuudessa

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet