Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Oletko jo tutustunut yritysasiakkaille tarjoamiimme palveluihin?

Me olemme olemassa sinua varten. Kuuntelemme sinua ja muotoilemme yrityksellesi sopivat ratkaisut. Me ennakoimme ja varmistamme puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – täysillä elämiseen ja yrittämiseen. Kiitos, että valitsit juuri meidät turvaamaan arkeasi! Alta löydät vinkkejä, joilla saat täyden hyödyn asiakkuudestasi.

Autamme sinua vahinkotilanteissa

Olipa kyseessä sairastuminen, omaisuusvahinko tai tietomurto, saat meiltä apua ja tukea. Löydät Vahingot-sivulta tarkat toimintaohjeet vahinkotilanteen hoitamiseen ja korvauksen hakemiseen. Voit valita sinulle sopivimman yhteydenottotavan.

Monissa tilanteissa sinun ei tarvitse täyttää korvaushakemusta ollenkaan, vaan suorakorvaus ja vahingosta selviytymistä helpottavat palvelumme säästävät sinut vahinkoilmoituksen tekemiseltä. Jos haet korvausta lomakkeella, voit lähettää vahinkoilmoituksen netissä sähköisesti.

Päivittäisissä vakuutusasioissa sinua palvelevat Oma Fennia tai puhelinpalvelumme

Oma Fenniasta näet missä ja milloin tahansa vakuutustesi sisällön. Lähetämme sinulle vakuutuskirjat Oma Fenniaan noin viikon kuluessa vakuutustesi ostopäivästä. Voit myös lähettää meille palvelun kautta viestejä ja hoitaa siten vakuutusasioitasi.

Käythän lisäksi tarkistamassa Omat tiedot -sivulta, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tietoihin kannattaa käydä lisäämässä ainakin sähköpostiosoite, jotta saat asiakkuuteesi liittyvät viestit sähköpostiisi. Lisää myös tilinumerosi, jotta voimme maksaa mahdolliset palautettavat vakuutusmaksut kätevästi suoraan tilillesi.

Jos haluat esimerkiksi täydentää vakuutusturvaasi tai jos sinulla on kysyttävää nykyisiin vakuutuksiisi liittyen, voit olla yhteydessä puhelinpalveluumme p. 010 503 8818 (suomi) tai p. 010 503 8813 (ruotsi).

Ajanvaraus verkkotapaamiseen

Verkkotapaaminen mahdollistaa ammattilaisen tapaamisen kuten konttorilla, mutta ilman tarvetta siirtyä paikasta toiseen.

Asiakkaanamme haluamme tarjota sinulle henkilökohtaisen tapaamisen paikasta riippumattomasti puhelun helppoudella. Asiantuntija esittää sinulle tapaamisen aikana materiaalia, jonka näette samanaikaisesti ja näin voit luottaa siihen, että kaikki haluamasi vakuuttamisen osa-alueet tulee käytyä läpi.

Ajanvaraus konttorille

Fennian asiakkaana voit varata itse ajan konttoritapaamiseen sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Koskee asiasi sitten turvan päivitystä tai esimerkiksi vakuutusasioiden päivittäistä hoitoa, varaa aika verkosta.

Seuraa meitä somessa

  • Tykkää @fenniaturvaa Facebookissa

  • Seuraa @fenniaturvaa Twitterissä

  • Seuraa Fenniaa LinkedInissä

Tutustu myös muihin vakuutuksiimme ja palveluihimme

Tiesitkö, että saat meiltä myös henkivakuutuksen itsellesi ja työntekijöillesi?
Henkivakuutuksella voit täydentää lakisääteistä perusturvaa ja turvata yritystoimintasi jatkuvuuden. Työntekijöiden henkivakuutus on myös arvostettu työsuhde-etu, joka on vähennyskelpoinen yrityksesi verotuksessa.

Kaikki vakuutukset ja palvelut yritysasiakkaille

Yrittäjän vakuutukset

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet