Hyppää sisältöön
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Taloudellinen vastuu ja yrittäjyyden edistäminen
  • Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on historiallinen kunnianosoitus

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä. Se on kunnianosoitus yrittäjälle, hänen toiminnalleen, yrityksen henkilökunnalle ja koko yrittäjäkunnalle. Palkintoa on jaettu vuodesta 1968 lähtien jo sadoille suomalaisille yrityksille.

Alun perin yrittäjäpalkinnolla haluttiin korostaa yrittäjien merkitystä suomalaiselle talouselämälle. Palkinnonsaajia on aina yhdistänyt yrityksen taloudellinen kannattavuus, elinvoimainen historia ja selkeä yrittäjävetoisuus. Lisäksi palkitsemisperusteissa on kiinnitetty huomiota yrityksen erityispiirteisiin, kuten oman alan edelläkävijyyteen, omaperäiseen ideaan tai sukupolvenvaihdokseen.

Tunnettuus ja motivaatio kasvuun

Jo yli 200 suomalaisyritystä on saanut Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon. Monet palkituista ovat arvioineet palkinnon edistäneen yrityksen menestymistä. Tunnustus on palkittujen mukaan lisännyt yrittäjien ja henkilöstön motivaatiota ja kasvattanut yrityksen tunnettuutta asiakkaiden ja sidosryhmien keskuudessa.

Menestystä ja omaperäisyyttä arvostetaan

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon jakaa palkintolautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Suomalaisen Työn Liiton, Yksityisyrittäjäin Säätiön ja Fennian edustajat.

Palkintolautakunnan työ alkaa keväällä. Ehdokkaita palkittaviksi kerätään avoimella haulla netissä ja suoraan Suomen Yrittäjien jäsenjärjestöiltä. Alkusyksystä lautakunta valitsee ehdokkaista 1–6 palkittavaa yritystä seuraavin kriteerein: tuoteidean tai palvelun omaperäisyys, liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu, kyky kehittää tuotantoa ja/tai henkilöstöhallintaa, sekä yrityksen kehitys kansainvälisillä markkinoilla.

Vuoden 2020 voittajat

By Pia’s: Muotitalosta elämyskeitaiksi

Vuoden 2019 voittajat

Vuoden 2018 voittajat

Vuoden 2017 voittajat

Vuoden 2016 voittajat

Vuoden 2015 voittajat

Vuoden 2014 voittajat

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Yritysasiakkaat Ajankohtaista Medialle Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja