Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia yhteistyöhön Alertumin kanssa

Fennia yhteistyöhön Alertumin kanssa

11.5.2021

Fennia aloittaa yhteistyön työelämän pätevyys- ja korttikoulutuksia järjestävän Alertumin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota vakuutusasiakkaille valtakunnallisesti työturvallisuutta edistäviä koulutuksia.

Alertum on valtakunnallisesti arvostettu kouluttaja työturvallisuusalalla. Sillä on toimintaa noin 30 paikkakunnalla. Alertum järjestää kaikille avoimia koulutuksia, joihin yksittäiset työntekijät voivat helposti osallistua ja suorittaa haluamansa pätevyyden. Läsnäoloa vaativien koulutusten lisäksi koulutuksia järjestetään myös etänä.

Fennian asiakkaiden tarvitsemia korttikoulutuksia ovat tyypillisesti esim. työturvallisuus-, tulityö-, ja sähkötyön turvallisuuskortti sekä ensiapukortti.

Alertum valikoitui yhteistyökumppaniksi laajan ja laadukkaan koulutustarjonnan lisäksi myös siksi, että heidän koulutus- ja palveluprosessinsa ovat auditoitu ja sertifioitu laaduntuottokyvyn osalta kolmannen osapuolen toimesta.

Alertumin koulutustarjontaan kuuluvat kattavasti työturvallisuuteen, ensiapuun, paloturvallisuuteen ja työsuojeluun liittyvät koulutusaiheet. Lisäksi Alertum järjestää yhteistyössä kumppaninsa kanssa kone- sekä nostotöiden turvallisuuskoulutuksia. Yrityskohtaisia koulutuksia voidaan järjestää toiveiden ja aikataulujen mukaisesti myös asiakkaan omissa toimitiloissa.

Pätevyys- ja korttikoulutukset ovat erottamaton osa suomalaista työkulttuuria. Se tulee nähdä myös keskeisenä osana organisaatioiden riskienhallintaa. Henkilöstön turvallisuusosaamisen kehittämisellä on tärkeä rooli työtapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyssä. Pätevyyskoulutukset antavat tarvittavat perustiedot keskeisistä turvallisuusasioista, jonka lisäksi tavoitteena on vaikuttaa positiivisesti asenteisiin niitä kohtaan.

Fennian työturvallisuuden riskipäälliköt auttavat ja neuvovat edelleenkin vakuutusasiakkaita työturvallisuuden kehittämisessä. Tämän lisäksi pätevyys- ja korttikoulutuksissa ohjaamme Alertumin palveluiden piirin.

Työturvallisuus Uutinen Yritys

Jaa

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Henkilöasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja