Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Koti ja omaisuus
  • Talotekniikan (LVISA) laitevahinko

Talotekniikan (LVISA) laitevahinko

Hae korvausta Oma Fenniassa

Ilmoita talotekniikan (LVISA) laitevahingosta kotivahinkoilmoituksella tai yrityksen omaisuusvahinkoilmoituksella Oma Fenniassa. LVISA-laitteita ovat esim. ilmalämpö- ja maalämpöpumppu, lämminvesivaraaja, öljykattila, ilmanvaihtokone, ilmastointilaite, lattialämmitysjärjestelmä sekä lämpöpatterit (sähkö, vesi, öljy). Kirjaudu Oma Fennia -palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Selvitä laitteesta mahdollisimman kattavat tiedot, kuten merkki, malli, käyttöönottovuosi ja tyyppinumero. Pyydä lausunto laitteen viasta ja korjausarvio. Mikäli korjaus on mahdollista, korjauta laite.

Huomaa, että mobiililaitteiden ja kodinkoneiden rikkoutumisen varalle löydät yksityiskohtaisemmat toimintaohjeet.

Millaisia omaisuusvahinkoja vakuutus korvaa?

Laaja kotivakuutus korvaa kodin laitteille tai esineille sattuneet vahingot, jotka ovat aiheutuneet äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta tapahtumasta.

Millaisia omaisuusvahinkoja vakuutus ei korvaa?

Vakuutus ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut tavanomaisesta käytöstä (kuten kulumisesta), ohjeiden vastaisesta asennuksesta tai käytöstä, huollon laiminlyönnistä tai viasta, joka kuuluu valmistajan takuun piiriin.

Huomioi, että esineen tai laitteen ikä ja arvo sekä vakuutuksesi laajuus ja omavastuu vaikuttavat korvauksen suuruuteen.

Lisätietoja

Jos tarvitset apua, soita vahinkopalveluumme 24/7.

Lisää aiheesta

Nainen ripustaa kissanaamarin seinälle.

Fennian Taloapu 24h auttaa rakennusvahingoissa

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet