Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Arbetarskydd
  • Työturvallisuus

Me Fenniassa haluamme osaltamme mahdollistaa sen, että yrityksesi voi ottaa mahdollisimman vaivattomasti HSE Liten käyttöön, jonka avulla voit tehostaa ja sujuvoittaa työturvallisuustyötä. Tältä sivustolta löydät ohjevideoita ja materiaalia palvelun käyttöön liittyen.

Jos et löydä etsimääsi tältä tukisivustolta, niin laitathan meille siitä tiedon osoitteeseen tyoturvallisuus@fennia.fi.

Mikä on HSE Lite?

HSE Lite on helppokäyttöinen, yksinkertainen ja ennakoiva työturvallisuuden työkalu, jonka Fennia tarjoaa maksutta työtapaturmavakuutusasiakkailleen työturvallisuuden kehittämiseen. Palvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Havaintojen tekeminen ja käsittely

Aktiivinen palvelun käyttäminen on avainasemassa turvallisen työympäristön, sekä turvallisten työtapojen kehittämisessä. Katso alla olevista videoista, kuinka esimerkiksi turvallisuushavaintoja tehdään, sekä kuinka niitä käsitellään.

Tarkastuslistojen (auditointi) tekeminen

HSE Litessä on paljon erilaisia tarkastuslistoja, joiden avulla voitte ylläpitää työturvallisuutta. Katso alla olevasta videosta, kuinka tarkastuslistoja käytetään.

Tilastot ja datan käsittely

Näiden ohjevideoiden avulla pääset katsomaan miten raportointi, ja tiedon käsittely onnistuu HSE Litessä.

Lisäominaisuudet ja räätälöinti

HSE Liteä on mahdollisuus laajentaa tai räätälöidä tarpeen mukaan – voit esimerkiksi tehdä omia tarkastuslistoja tai uusia havaintokategorioita. Kysy räätälöintien hinnoista suoraan kumppaniltamme Falconyltä ottamalla yhteyttä support@falcony.io.

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderFenniakoncernenLediga jobbBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskydd