Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Työturvallisuus
  • Työturvallisuus

Me Fenniassa haluamme osaltamme mahdollistaa sen, että yrityksesi voi ottaa HSE Liten mahdollisimman vaivattomasti käyttöön. HSE Liten avulla voit tehostaa ja sujuvoittaa työturvallisuustyötä. Tältä sivulta löydät ohjevideoita ja materiaalia palvelun käyttöön liittyen.

Jos et löydä etsimääsi tältä tukisivulta, niin laita meille siitä tieto osoitteeseen tyoturvallisuus@fennia.fi.

Jos palvelu ei ole vielä käytössäsi, saat otettua sen käyttöön yritysten Oma Fennian ponnahdusikkunan kautta tai ottamalla yhteyttä yrityksesi omaan yhteyshenkilöön.

Mikä on HSE Lite?

HSE Lite on helppokäyttöinen, yksinkertainen ja ennakoiva työturvallisuuden työkalu, jonka Fennia tarjoaa maksutta työtapaturmavakuutusasiakkailleen työturvallisuuden kehittämiseen. Palvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Havaintojen tekeminen ja käsittely

Aktiivinen palvelun käyttäminen on avainasemassa turvallisen työympäristön, sekä turvallisten työtapojen kehittämisessä. Katso alla olevista videoista, kuinka esimerkiksi turvallisuushavaintoja tehdään, sekä kuinka niitä käsitellään.

Tarkastuslistojen (auditointi) tekeminen

HSE Litessä on paljon erilaisia tarkastuslistoja, joiden avulla voitte ylläpitää työturvallisuutta. Katso alla olevasta videosta, kuinka tarkastuslistoja käytetään.

Tilastot ja datan käsittely

Näiden ohjevideoiden avulla pääset katsomaan miten raportointi, ja tiedon käsittely onnistuu HSE Litessä.

Lisäominaisuudet ja räätälöinti

HSE Liteä on mahdollisuus laajentaa tai räätälöidä tarpeen mukaan – voit esimerkiksi tehdä omia tarkastuslistoja tai uusia havaintokategorioita. Kysy räätälöintien hinnoista suoraan kumppaniltamme Falconyltä ottamalla yhteyttä support@falcony.io.

Lisää aiheesta

Työporukka tietokoneella.

Webinaarit asiakkaillemme

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet