Fennian edut Suomen Yrittäjien jäsenille

Fennian edut Suomen Yrittäjien jäsenille

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat rakentaneet pk-yrittäjän tarpeisiin sopivan vakuutuskokonaisuuden, joka kattaa yrittäjän henkilöturvaan, yrityksen työntekijöihin, omaisuuteen ja toimintaan sekä ajoneuvoihin liittyviä riskejä. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat etuja myös perheen ja kodin vakuutuksiin.

Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti. Saat Fenniasta oman yhteyshenkilön, jonka kanssa sinä, yrityksesi ja perheesi voitte hoitaa helposti ja vaivattomasti kaikki vakuutuksiin liittyvät asiat.

Kampanjaetuna laajempaa turvaa koti- ja autovakuutukseen

Suomen Yrittäjien jäsenet saavat 1.7.–31.12.2016 otettuihin vakuutuksiin seuraavat edut:

 • Ehdollinen omavastuu kotivakuutukseen (rakennus ja irtaimisto), eli jos vahingon määrä ylittää valitun omavastuun niin omavastuuta ei vähennetä maksettavasta korvaussummasta.
 • Lasivakuutus laajaan Fenniakaskoon veloituksetta (perheen ajoneuvoihin). Edun saa, kun yksityiskäyttöön rekisteröidyllä henkilöautolla on Fenniassa laaja kasko ja liikennevakuutus. Ajoneuvon ikä voi olla enintään 15 vuotta ja hinta varusteineen korkeintaan 85 000 euroa.

Varmista oma ja henkilöstösi turva

 • Suomen Yrittäjien jäsenenä saat 50 prosentin alennuksen yrityksen sairauskuluvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta, kun omavastuuajaksi on valittu vähintään 21 päivää. Alennus koskee sekä yksilöllisiä sairauskuluvakuutuksia että ryhmävakuutuksia. Yrityksen sairauskuluvakuutuksen voi ottaa sekä yrittäjälle että henkilöstölle.
 • Yrittäjän Tapaturmavakuutus korvaa tapaturmavamman tai ammattitaudin aiheuttaman ansionmenetyksen ja sairaanhoidon kulut tapaturmavakuutuslain mukaan. Jäsenetuna saat maksutonta lisäturvaa täydentämään Yrittäjän Tapaturmavakuutusta.
 • Fennia-Henkiturva on vakuutus, jonka voit ottaa itsellesi ja yrityksesi henkilöstölle kuoleman ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta. Jäsenetuna tarjoamme vakuutetun henkivakuutussummaan 30 prosentin korotuksen sekä pysyvän työkyvyttömyyden turvan 10 prosenttia korkeammalla korvaussummalla.

Turvaa yrityksesi omaisuus ja toiminta

Tarjoamme Suomen Yrittäjien pienille jäsenyrityksille (alle 10 henkilöä) valmiin, erikoishinnoitellun Yritysturva-ratkaisun joka sisältää seuraavat vakuutukset:

 • Oikeusturvavakuus, josta korvataan vakuutetulle lakimiehen käytöstä riita- ja rikosasioissa sekä riitaisissa hakemusasioissa aiheutuneita asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja, kun asia liittyy vakuutettuun toimintaan.
 • Toiminnan vastuuvakuutus, josta korvataan vakuutetussa toiminnassa toiselle aiheutettuja henkilö- ja esinevahinkoja.
 • Tapaturmakeskeytysvakuutus, joka kattaa yrittäjän ja koko henkilöstön. Kun yrittäjällä on Yrittäjän Fenniasopimus, vakuutusmäärää korotetaan yrittäjän osalta kaksinkertaiseksi, 6 000 euroon kuukaudessa enintään kolmen kuukauden ajalta.
 • Yrityskeskeytysvakuutus, josta korvataan liiketoiminnan uudelleen käynnistämisestä aiheutuvia ylimääräisiä kuluja yhteensä 20 000 euroa enintään 12 kuukauden ajalta.
 • Riippuvuuskeskeytysvakuutus, josta korvataan vakuutuksenottajan suomalaisen asiakkaan, alihankkijan tai tavarantoimittajan vahingosta vakuutuksenottajalle aiheutuvia ylimääräisiä kuluja yhteensä 10 000 euroa enintään 12 kuukauden ajalta.
 • Omaisuusvakuutukset, jotka kattavat vakuutuspaikassa irtaimen käyttö-, vaihto- ja vieraan omaisuuden jälleenhankinta-arvoistaan, ehtojen rajoitukset huomioon ottaen. Vakuutuspaikalta poissa oleva käyttöomaisuus on vakuutettuna 2 000 euroon asti (esim. kannettava tietokone).

Suuremmille yrityksille suosittelemme yksilöllisesti mitoitettuja Yritysturva-ratkaisuja.

Rahanarvoisia etuja ajoneuvojen sekä kodin ja perheen vakuutuksiin

 • 40 %:n alennus yksityiskäyttöisen henkilöauton laajaan Fenniakaskoon sekä Premiumkaskoon.
 • 40 %:n alennus yksityiskäyttöisen pakettiauton laajaan Fenniakaskoon.
 • 70 %:n lähtöbonus laajaan Fenniakaskoon ja Premiumkaskoon, jos autosi kolarivakuutuksen perusteella ei ole korvattu vahinkoja kahteen edelliseen vuoteen.
 • 20 %:n alennus useimmista kotiisi liittyvistä vakuutuksista.
 • Kun keskität myös kotisi ja perheesi vakuutukset Fenniaan, saat suurimman mahdollisen Fenniabonuksen eli alennuksen vahingottomien vuosien mukaan. Alennus on 14 tai 24 prosenttia riippuen vakuutustesi lukumäärästä.

Vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut.

Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia sekä varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy.

 Tulosta