Hyppää sisältöön
    Kotitaloudet
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Varainhoito (S-Pankki)
  • Ohjeet
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Fennia Varainhoito

Fennia myy Fennia Varainhoito ja Fennia Kiinteistöt -yhtiönsä S-Pankille

Fennia ja S-Pankki ovat sopineet yrityskaupasta, jonka myötä Fennia Varainhoito Oy ja
Fennia Kiinteistöt siirtyivät osaksi S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoimintaa
1.8.2020 alkaen.

Kokoamme tälle sivulle uusimmat tiedot yrityskaupan vaikutuksista asiointiin Fenniassa ja
S-Pankissa. Lähetämme tietoa muutoksista tuotteisiin ja palveluihin yhdessä S-Pankin kanssa myös henkilökohtaisten viestien välityksellä. Yhdistyminen ei tässä vaiheessa edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Yhtiöiden liiketoiminnat ja asiakaspalvelu jatkuvat toistaiseksi entiseen tapaan.

Uutiset yrityskaupasta

Asiakastiedote Fennian varainhoitoasiakkaille 17.6.2020

Kysymyksiä ja vastauksia yrityskaupasta

Mitä yrityskauppa tarkoittaa minulle Fennian asiakkaana?

Yhdistyminen ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Fennia Varainhoito Oy:n ja Fennia Kiinteistöt Oy:n liiketoiminnat ja asiakaspalvelu jatkuvat toistaiseksi entiseen tapaan. Jatkossa saat varainhoito- ja kiinteistösijoituspalvelusi S-Pankista. Muut palvelusi Fenniassa, kuten vakuutuspalvelut, jatkuvat ennallaan. S-Pankki panostaa varallisuudenhoitoliiketoiminnassaaan voimakkaasti varallisuudenhoitoon ja sen kehittämiseen. Esimerkiksi vastuullisuus- ja vaikuttavuussijoittaminen tulevat yrityskaupan myötä nousemaan uudelle tasolle. Kerromme myöhemmin lisää kaupan mukanaan tuomista uudistuksista, kuten aiempaa laajemmasta sijoitustuotteiden valikoimasta, uusista rahoituspalveluista sekä muutoksista asiointiin.

Miten Fennia hallinnoi omia sijoituksiaan jatkossa?

Fennia-konsernin omien taseiden hoitamisen hallinnollinen rakenne säilyy entisellään. Aiemmin Fennia Varainhoito Oy:n hoitamien tehtävien suorittamisesta vastaa jatkossa S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoimintaan kuuluva FIM Varainhoito Oy. Viranomaisten hyväksynnän jälkeen FIM Varainhoito Oy hoitaa merkittävää osaa koko Fennia-konsernin varallisuudesta.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja