Hyppää sisältöön
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Tietoa Fenniasta
  • Fennian arvot

Fennian arvot pohjaavat yrittäjyyteen

Fennian arvot ovat laadukas palvelu, kannustava ilmapiiri, jatkuva kehittyminen, tuloksellinen toiminta ja yrittäjyys.

Laadukas palvelu

Kehitämme jatkuvasti toimintatapoja, joilla tarjoamme alan parasta palvelua asiakkaiden riskien hallitsemiseksi ja toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Vahvuutenamme ovat osaavat ja yhteistyökykyiset ihmiset, joilla on tietoa ja halua toimia vastuullisesti. Kohtelemme kaikkia asiakkaitamme oikeudenmukaisesti.

Kannustava ilmapiiri

Tavoitteenamme on luoda innostava ja yksilöä kunnioittava työilmapiiri, jossa kaikilla on mahdollisuus laadukkaaseen tulokseen. Suhtaudumme työtovereihimme rakentavasti ja kannustavasti. Tuemme jatkuvaa oppimista ja palkitsemme hyvistä saavutuksista. Toimintamme on luotettavaa ja avointa kaikkiin suuntiin.

Jatkuva kehittyminen

Kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeidensa ja olosuhteidensa muuttuessa. Jatkuva uudistumiskyky ja -halu on keskeinen menestystekijämme. Yhteistoiminta ja jokaisen oma vastuu itsensä kehittämisestä varmistavat kilpailukykymme. Olemme ylpeitä ammatillisesta osaamisesta ja yhtiöstämme.

Tuloksellinen toiminta

Kilpailutilanteen muuttuessa etsimme jatkuvasti uusia taloudellisesti kannattavia ratkaisuja. Luomme pysyviä asiakassuhteita. Kannattavuus ja pitkäjänteisyys korostuvat kaikessa toiminnassamme.

Yrittäjyys

Arvostamme yrittäjyyttä ja pyrimme itsekin joka päivä yrittäjämäiseen toimintaan – määrätietoisuuteen, luoviin ideoihin ja itsensä peliin panemiseen.

Toiminnan kulmakivet

Arvojen lisäksi jokapäiväistä työtämme ohjaavat neljä toiminnan kulmakiveä:

1. Asiakas on aina etusijalla.

2. Ammattitaitomme on paras.

3. Innostun ja Innostan. Kehityn ja kehitän.

4. Teemme vastuullisesti tulosta.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Yritysasiakkaat Ajankohtaista Medialle Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja