Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Koti ja omaisuus
  • Talotekniikan (LVISA) laitevahinko

Talotekniikan (LVISA) laitevahinko

Hae korvausta Oma Fenniassa

Ilmoita talotekniikan (LVISA) laitevahingosta kotivahinkoilmoituksella tai yrityksen omaisuusvahinkoilmoituksella Oma Fenniassa. LVISA-laitteita ovat esim. ilmalämpö- ja maalämpöpumppu, lämminvesivaraaja, öljykattila, ilmanvaihtokone, ilmastointilaite, lattialämmitysjärjestelmä sekä lämpöpatterit (sähkö, vesi, öljy). Kirjaudu Oma Fennia -palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Selvitä laitteesta mahdollisimman kattavat tiedot, kuten merkki, malli, käyttöönottovuosi ja tyyppinumero. Pyydä lausunto laitteen viasta ja korjausarvio. Mikäli korjaus on mahdollista, korjauta laite.

Huomaa, että

mobiililaitteiden
ja rikkoutumisen varalle löydät yksityiskohtaisemmat toimintaohjeet.

Millaisia omaisuusvahinkoja vakuutus korvaa?

Laaja kotivakuutus korvaa kodin laitteille tai esineille sattuneet vahingot, jotka ovat aiheutuneet äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta tapahtumasta.

Millaisia omaisuusvahinkoja vakuutus ei korvaa?

Vakuutus ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut tavanomaisesta käytöstä (kuten kulumisesta), ohjeiden vastaisesta asennuksesta tai käytöstä, huollon laiminlyönnistä tai viasta, joka kuuluu valmistajan takuun piiriin.

Huomioi, että esineen tai laitteen ikä ja arvo sekä vakuutuksesi laajuus ja omavastuu vaikuttavat korvauksen suuruuteen.

Lisätietoja

Jos tarvitset apua, soita vahinkopalveluumme ma-ti 9-17 ja ke-pe 9-16.

Henkilöasiakas:

Yritysasiakas:

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Yritysasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja