Förmåner för kunder som är med i Danske Förmånsprogram och för Private Banking Access-kunder

Förmåner för Danske Banks kunder

Fennia och Danske Bank strävar efter att erbjuda omsorg för sina kunder i deras olika livssituationer. När du uträttar dina bankärenden hos Danske Bank och försäkringsärenden hos Fennia kan du lita på att din vardag är i goda händer.

Fennia erbjuder service inom försäkringsärenden i VIP-klass för kunder som är med i Danske Förmånsprogram och för Private Banking Access-kunder samt ger betydande rabatter på försäkringar för hem och familj.

VIP-servicenummer

VIP-service
 • Du får snabb och personlig service i samtliga försäkrings- och ersättningsärenden på ett och samma nummer.
 • På samma nummer får du även råd och hjälp i säkerhetsfrågor.
 • VIP-servicenumret är endast tillgängligt för kunder som är med i Danske Förmånsprogram och för Private Banking Access-kunder.

Betydande rabatter

Betydande rabatter
 • Du får en kontinuerlig rabatt på 20 % på de flesta försäkringarna för hem och familj. Nya kunder får dessutom 25 % rabatt på första årets premie.
 • Du får en rabatt på 20 % på den frivilliga bilförsäkringen (Fenniakasko). Nya kunder får dessutom 25 % rabatt på första årets premie.

Nyckelbricka

Nyckelbricka
 • Du får en stöldmärkt nyckelbricka som gör det lättare att hitta försvunna nycklar.
 • Nyckelbrickan har en kod, med vilken vi kan identifiera nyckelägaren.
 • Vi betalar hittelön till den som hittar och lämnar nycklarna till Fennias kontor.
 • Nyckelbrickan och tillhörande service är gratis för dig.

Personlig och smidig service

 • Det är viktigt för oss att vi kan erbjuda dig bästa möjliga service. Vi vill att du får ett sådant försäkringsskydd som du behöver och att du vet vad du betalar för.
 • Att upprätthålla försäkringsskyddet är en del av vår service. När din livssituation förändras uppdaterar vår expert ditt försäkringsskydd tillsammans med dig för att det ska motsvara den nya livssituationen.
 • När en skada är framme får du hjälp och rådgivning genom vår sakkunniga ersättningstjänst. Vi handlägger ditt ersättningsärende flexibelt och snabbt för att du ska bli kvitt dina problem snarast möjligt.

Du får dessa förmåner och rabatter om du är med i Danske Förmånsprogram eller är Private Banking Access-kund.

Blev du intresserad?

Lämna kontaktbegäran

Fennia – för företagande och liv

Fenniakoncernen är partner inom ekonomisk trygghet för företag, företagare och hushåll. Våra tjänster genomförs av Fennia som specialiserat sig på skadeförsäkring, Fennia Liv som erbjuder frivilliga liv-, pensions- och sparförsäkringar och Fennia Kapitalförvaltning Ab som erbjuder kapitalförvaltningstjänster samt av servicebolaget Fennia-service Ab.

Danske Bank är en av Nordens ledande finanskoncerner med över fem miljoner privat-, företags- och organisationskunder i 15 länder. I Finland tillhandahåller vi kundorienterade banklösningar för att möta våra över en miljon kunders behov. Danske Bank har ett utmärkt internationellt sakkunnignätverk och vi är föregångare inom moderna banktjänster för mobiltelefon och surfplatta.

 Skriv ut sidan