Fennia i livets olika skeden

Försäkringar är en viktig del av vardagen och de ger trygghet i livet. Hos Fennia kan du se över ditt försäkringsskydd tillsammans med en försäkringsexpert – enkelt och kostnadsfritt. Du får rimliga försäkringar som motsvarar dina behov och du vet att skötseln av dina försäkringsärenden är i säkra händer.

Ny hobby

Uusi harrastus

Har du hittat en ny motionsgren? Att motionera är en bra motvikt till det dagliga arbetet, men en flitig motionär kan råka ut för olyckor. Du kan skydda dig mot sådana genom att teckna olycksfallsförsäkringar.

Läs mer om personförsäkringar

Resor

Matkustaminen

Att resa vidgar vyerna, men det kan också föra med sig motgångar. Det är bra att gardera sig mot dem med en reseförsäkring. På så sätt får du ersättning om ditt bagage till exempel försvinner i London eller om du behöver läkare i Limassol.

Läs mer om reseförsäkringar

Nytt sällskapsdjur

Uusi lemmikki

Ett sällskapsdjur ligger alltid nära sin ägares hjärta. När djuret insjuknar, kan veterinärkostnaderna plötsligt bli höga. Du kan teckna en försäkring som omfattar veterinärkostnader eller dödsfall för ditt sällskapsdjur. Hos Fennia får du djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och ponnyer.

Läs mer om djurförsäkringar

 Skriv ut sidan