Skydd för hälsa – tryggar ditt liv

Skydd för hälsa – tryggar ditt liv

Skyddet för hälsa är ett försäkringspaket som du plockar ihop just för dina behov. Om du vill betala för just de hälsoförsäkringar som passar din livssituation och inte för ett färdigt försäkringspaket som byggts upp för någon annan, är Skyddet för hälsa rätt val för dig.

Du bygger upp Skyddet för hälsa av enskilda försäkringar. Därför passar det alla, oberoende av ålder. Försäkringsskyddet är enkelt att hålla uppdaterat, eftersom du kan göra ändringar i försäkringspaketet när som helst. Skyddet för hälsa tryggar din hälsa och din ekonomi en lång tid framåt, eftersom så gott som alla de beviljade försäkringarna gäller utan slutålder.

Plocka ihop ditt Skydd för hälsa av 13 olika försäkringar

 

Plocka ihop ditt Skydd för hälsa av 13 olika försäkringar

Försäkringarna i Skyddet för hälsa består av vårdkostnadsförsäkringar och dag- och engångsersättningsförsäkringar. Dessutom kan du utvidga försäkringsskyddet med en idrottsutvidgning. Bygg upp Skyddet för hälsa av de försäkringar du behöver. Du kan välja så många försäkringar som du vill.

Ta del av försäkringarna i Skyddet för hälsa

Till Skyddet för hälsa hör alltid tjänsten FenniaVårdare

FenniaVårdaren är en sjukskötare som hjälper dig i frågor kring sjukdomar och olycksfall dagligen kl. 7–23. FenniaVårdaren bokar tid direkt till den vård du behöver och gör dessutom en skadeanmälan åt dig. När du använder FenniaVårdaren betalar du bara en eventuell självrisk för vården.

FenniaVårdaren betjänär dagligen kl. 7-23 på 010 503 5900

Läs mer om FenniaVårdaren

 

Precis rätta försäkringar för varje livssituation

Du kan bygga upp Skyddet för hälsa av försäkringar som passar vid respektive tillfälle. Du kan justera skyddet när som helst, vilket betyder att det gäller från barndom till vuxen ålder och från arbetslivet till pensionen. 

Skydd för hälsa för ofött barn
Skydd för hälsa för barn
Skydd för hälsa för vuxna
Skydd för hälsa för seniorer

Mer om Skyddet för hälsa

Hur bestäms priset på Skyddet för hälsa och kan jag påverka priset? Vem kan få Skyddet för hälsa? Vad ersätter försäkringarna i Skyddet för hälsa inte? Hur bygger jag upp mitt Skydd för hälsa?

Se vanliga frågor och svar om Skyddet för hälsa
 

 Skriv ut sidan