Stöd för framgång

Det är mycket lättare att följa sina drömmar om man har gott stöd.

Vi på Fennia litar på att man kommer längre tillsammans än var för sig. Därför ger vi stöd för framgång, nu och i framtiden. Vi tryggar allt som är viktigt för dig, så att du kan koncentrera dig på att göra dina drömmar till verklighet. 

Att bygga sitt eget liv

Hur förverkligas drömmar och hur bygger man sitt eget liv? Ta del av berättelserna om vad det betyder att bygga sitt eget liv.

Toiveesta taloksi

Husdrömmen gick i uppfyllelse

Milla Vasama lät bygga ett hus åt sig och sina fyra hundar.  Drömmen som känts omöjlig gick i uppfyllelse med hjälp av en duktig byggentreprenör samt Millas familj och vänner.

Läs Millas berättelse

Ahkeraa mökkeilyä

Flitigt stugliv – Karis sinne vilar i insjölandskapet

Stugan som Kari länge drömde om är hans ögonsten. Efter jobbet kör Kari till stugan, värmer bastun och tar sig ett dopp i sjön – både sommar och vinter.

Läs Karis berättelse

Kaikille ei käy näin hyvin

”För alla går det inte så här bra” – Bröstcancerdiagnosen spräckte Maijus odödlighetsbubbla

Innan Maiju blev sjuk levde hon ett aktivt liv. Hon hade bråttom med att hinna och prestera – att bevisa att hon levde. Nu har hon andra prioriteringar och har lugnat ner sig.

Läs Maijus berättelse

Kananmunacocktailista kaurapuuroon

Från äggcocktail till havregrynsgröt – för Elsa Ahonen är motion en livsstil

Fyrtioåriga Elsa Ahonen kan inte föreställa sig ett liv utan motion. Regelbunden motion håller kroppen frisk och gör henne till en snällare mamma. 

Läs Elsas berättelse

Fennia – komplett service

Fennia är mer än ett försäkringsbolag Vi erbjuder tjänster för såväl hushåll som företag. Hos oss får du utöver försäkringar t.ex. tjänster inom sparande och placering.

Vakuuta ja vaurastu

Försäkra och bli förmögen

Hos oss får du alla de viktigaste tjänsterna för att trygga din välmåga och ekonomi.

Ta del av våra tjänster

Fennia ♥ Sjukhusclowner rf

Vi på Fennia tycker att det är viktigt att stötta även dem som behöver trygghet allra mest. Därför stöttar vi bl.a. Sjukhusclownerna rf. Tillsammans är vi mer!

Ta del av sjukhusclownernas verksamhet

 Skriv ut sidan