Komplett service

Komplett service

Hos oss får du de viktigaste tjänsterna för att trygga din ekonomiska välmåga. Försäkra dina närmaste och din egendom, spara för framtiden eller hyr bostad eller lokal hos oss, Fennia – en pålitlig hyresvärd. Ta även nytta av de förmåner våra samarbetspartner erbjuder.

Försäkringar för ditt liv

Vi försäkrar allt som är viktigt för dig.

Egendoms- och personförsäkringar

Vi försäkrar din värdefulla egendom. Hos oss får du försäkringar för allt från hem, båt, resgods, skog, bil till sällskapskanin.

Kom även ihåg att försäkra den allra viktigaste? Hos oss får du försäkringar till dig själv och dina familjemedlemmar i alla åldrar, från ett ofött barn till senior. Du får skydd mot sjukdomar, olycksfall och arbetsoförmåga. Med en livförsäkring i händelse av dödsfall tryggar du utkomsten för dina närmaste om det värsta skulle hända.

Ta del av våra försäkringar 

Företagsförsäkringar

Är du företagare eller vill du bli företagare? Hos oss får du försäkringar till dig själv, dina arbetstagare samt för ditt företags egendom och verksamhet.

Ta del av försäkringar för företag 
 

Sparande och placering

Vi stödjer dig att nå dina mål inom sparande och välmående. Vi erbjuder olika tjänster inom sparande och placering, som försäkringssparande, fondsparande och kapitalförvaltning av större kapital.

Vi erbjuder tjänster inom sparande och placering till privatpersoner, företagare, företag, institutioner och organisationer med 135 års placeringserfarenhet.

Ta del av våra tjänster inom sparande och placering

Hyreslägenheter och -lokaler

Vi är en pålitlig och trygg hyresvärd. Hyr ett passande hem av oss till dig själv eller din familj eller perfekta lokaler för ditt företag.

Ta del av av våra hyreslokaler 
 

 

Samarbetsförmåner

För att du ska kunna uträtta dina ärenden så bekvämt som möjligt erbjuder vi tillsammans med våra samarbetspartner olika förmåner. Du får t.ex. rabatt på banktjänster samt förmåner på försäkringar när du med hjälp av våra samarbetspartner ser till att ditt hus är i skick. Vi erbjuder betydande förmåner även till företagare.

Danske Bank

Som kund hos oss får du det omfattande kontopaketet Danske Platinum Plus till halva priset. Till paketet hör t.ex. kortet Mastercard Platinum med omfattande reseförsäkring, betalningssättsförmån och Danske Realtidstjänst med vilken du smidigt följer placeringar och marknader.

Som kund hos Danske får du betydande rabatter på flera av våra försäkringar Som kund i Danske Förmånsprogram eller som Private Banking Access-kund får du tillgång till VIP-servicenumret, avsett för Danske Banks-kunder, via vilket du smidigt sköter dina försäkringsärenden.

Läs mer

Företagarna i Finland

Är du medlem i Företagarna i Finland? Visste du att du utöver förmåner på företagsförsäkringar även får förmåner på försäkringar för din familj och ditt hem?

Läs mer

Leakomatic

Läckageskador kan förebyggas effektivt genom att installera en vattenfelsbrytare på den inkommande vattenledningen efter vattenmätaren. Som kund hos Fennia får du Leakomatics vattenfelsbrytare förmånligare och rabatt på försäkringspremier.

Läs mer

Uponor

Fennia och Uponor samarbetar för att främja förnyande av föråldrade rör.  Genom att förnya rören kan du undvika dyra vattenskador och spara på försäkringspremier. 

Läs mer

 Skriv ut sidan