Försäkra företagets fordon och arbetsmaskiner

Auton renkaat

Hos Fennia får du omfattande försäkringar, som passar ditt företags behov, för företagets fordon och motordrivna arbetsmaskiner.

Om du vill, kan du försäkra alla dina företagsfordon med samma försäkringsbrev, dvs. Gruppförsäkring för företagsfordon. Om du vill försäkra fordonen skilt, välj en individuell fordonsförsäkring.

Om ditt företag har arbetsmaskiner och fordon som har befriats från trafikförsäkringsplikten, t.ex. grävmaskiner och bulldozrar, kan du försäkra dem med Företagsskyddets egendomsförsäkringar tillsammans med övrig företagsegendom.

Goda skäl att försäkra företagets fordon hos Fennia

  • Du kan försäkra dina fordon i olika grupper, t.ex. personbilar som egen grupp.
  • Fennia erbjuder rikligt med alternativ när det gäller försäkringslösningar, val av giltighetsområden och självrisker. Vi hjälper dig att välja ett försäkringsskydd som passar bäst just för ditt företag.
  • Om en skada inträffar, hjälper Fennias sakkunniga ersättningstjänst och omfattande samarbetsnätverk bl.a. med bärgning av din bil.

Gruppförsäkring för fordon

En gruppförsäkring är ett förmånligt och enkelt alternativ om ditt företag har flera fordon.

Läs mer

Individuell fordonsförsäkring

Med en individuell försäkring försäkrar du varje bil separat.

Läs mer

När en skada inträffar

Hos oss får du sakkunnig hjälp när en skada inträffar. Det går enkelt att ansöka om ersättning via vår nättjänst eller per telefon.

Se anvisningar för skadesituationer

 Skriv ut sidan