Fennia som arbetsgivare

Fennia som arbetsgivare

Vi erbjuder arbete i ett företag inom finansbranschen med inspirerande arbetsmiljö. Vi har många spännande arbetsuppgifter inom kundservice och inom olika expertområden.

Vårt mål är att erbjuda våra kunder den bästa kundupplevelsen. För att vi ska lyckas med vårt mål är det viktigt att vi hittar rätta personer att betjäna våra kunder.

Vi har företagarmässig inställning och respekterar våra kollegor

Vi arbetar varje dag så att kunderna har en trygg och förtroendefull känsla över att vi tar väl hand om deras ärenden. Vi värdesätter företagande och strävar varje dag efter företagarmässig verksamhet genom att jobba målmedvetet, målinriktat och engagerat.

Vi vill förstärka en kultur med väl fungerande dialog, där utveckling och inlärning sker ledigt, spelreglerna är tydliga och där man respekterar sina kollegor. Av cheferna förväntar vi oss coachande attityd.

Vi uppmuntrar till utveckling

Hos oss kan du utmana dig själv i flera olika arbetsuppgifter. Oberoende av arbetsuppgift erbjuder vi dig utvecklande jobb och möjlighet att lära dig nytt med stöd av sporrande kollegor. Du får bra handledning i arbetet och möjlighet att utvidga dina kunskaper även i nya uppgifter.

Vi stödjer ditt välbefinnande genom att erbjuda motionsmöjligheter, utomordentlig företagshälsovård och olika tjänster inom välbefinnande.

Fenniakoncernen är expert på försäkringstjänster. Koncernen består av Fennia som specialiserat sig på skadeförsäkring, Fennia Liv som erbjuder frivilliga liv-, pensions- och sparförsäkringar, Fennia Kapitalförvaltning Ab som erbjuder kapitalförvaltningstjänster och av Fennia Fastighetsutveckling Ab som erbjuder tjänster inom fastighetsutveckling, byggnation och underhåll. Över 1 000 nöjda Fenniaanställda önskar dig välkommen.

Utveckla din karriär

Hos oss är personalen i nyckelroll. Vi satsar på personalutbildning och karriärutveckling.

Läs mer

Rökfri Fennia

Savuton Fennia

Fenniakoncernen är en rökfri arbetsplats.

Lediga jobb

Läs om våra lediga jobb eller fyll i en öppen ansökan. 

Lediga jobb

 Skriv ut sidan