Fennias rolighetsförsäkring försäkrar – det är roligt i Muminvärlden

Fennias rolighetsförsäkring försäkrar – det är roligt i Muminvärlden

Fennia försäkrar att barn har roligt i Muminvärlden i Nådendal. Om det nu skulle råka bli så att barnet inte alls njuter av sin dag i Muminvärlden, ersätter Fennias rolighetsförsäkring ett nytt dagarmband för ett nytt besök.

– När man besöker Muminvärlden stiger man in i en sagobok och blir en del av sagan och händelserna, säger Muminvärldens vd Tomi Lohikoski lekfullt.

– Särskilt för de yngre besökarna är höjdpunkten att träffa Muminvärldens figurer och därför vill vi bygga unika och personliga tillfällen av dessa.

I år är Fennia Muminvärldens huvudsamarbetspartner.

– Fennia och Muminvärlden har samarbetat redan i flera år, eftersom rolighet och lycklighet är livets viktigaste byggklossar, säger direktören för Fennias privatkunder Jarkko Mattinen.

I Muminvärlden kan man som vanligt se dagliga teaterföreställningar, lyssna på berättelser vid Snusmumrikens tält, pyssla Muminloppor hos Rådd-djurets och Sås-djurets kaffeburk eller leka med båtar i forsen.

Muminvärlden har dessutom nya attraktioner i år. I Snorkfrökens uppfinningspark får man bekanta sig med Snorkfrökens vilda uppfinningar och anläggningar. Och i Snorkfrökens lager finns en dockteater, där man visar föreställningen Snorken och Häxans utmaning.

Too-tickis havskryssning är ett ypperligt sätt för besökare i alla åldrar att bekanta sig med Nådendals marina sevärdheter, som presidentens sommarbostad och Nådendals gamla stad – även om man inte besöker Muminvärlden.

Muminvärlden, som firar sin 27:e sommar, är fortfarande ett attraktivt semestermål, dit Muminvänner såväl från Finland som runt om i världen färdas. I år väntas 200 000 besökare till Muminvärlden, som öppnar sina dörrar den 8 juni.

Mer information

Jarkko Mattinen, direktör för privatkunder, Fennia, 010 503 6523

Tomi Lohikoski, vd, Muminvärlden, 040 5900 712

Ann-Karin Koskinen, marknadsföringsdirektör, Muminvärlden, 040 5900 701

Fenniakoncernen är partner inom ekonomisk trygghet för företag, företagare och hushåll. Våra tjänster genomförs av Fennia som specialiserat sig på skadeförsäkring, Fennia Liv som erbjuder frivilliga liv-, pensions- och sparförsäkringar och Fennia Kapitalförvaltning Ab som erbjuder kapitalförvaltningstjänster samt av servicebolaget Fennia-service Ab.

Muminvärlden Ab är ett turismföretag som grundades 1993 i Nådendal och baseras på den finlandssvenska författarinnan och konstnären Tove Janssons Mumin-berättelser.

 

 

6.6.2019

 Skriv ut sidan