Hyppää sisältöön
Fennia.fi
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Vastuullisuus Fenniassa
  • Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu – yhteistyötä yhdenvertaisuuden toteuttamiseksi

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutuminen on meille tärkeää. Tätä edistääksemme teemme jatkuvasti yhteistyötä eri järjestöjen kanssa, joiden työ tekee yhteiskunnastamme entistä paremman.

HelsinkiMissio

Olemme tukeneet HelsinkiMissiota jo vuodesta 2004 lähtien. HelsinkiMissio on vuonna 1883 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Se tekee työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin lapsiperheiden, nuorten, senioreiden ja erityisryhmien parissa. Työn ytimessä on yksinäisyyden lievittäminen. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

Lue lisää HelsinkiMission toiminnasta →

Sairaalaklovnitoiminta

Sairaalaklovnit ovat tärkeässä roolissa tuomassa iloa sairaalle lapselle ja hänen läheisilleen. Samalla sairaanhoidon ammattilaisilta vapautuu aikaa hoitotyöhön, joten klovnien työ auttaa myös terveydenhuollon ammattilaisia.

Suomen Paralympiakomitea

Suomen Paralympiakomitean tehtävä on kehittää ja koordinoida vammaishuippu-urheilua. Järjestö toteuttaa kaikilla toimillaan urheilun tasa-arvoa ja edistää mahdollisuuksia tavoitella kansainvälistä huippu-urheilumenestystä kesä- ja talviolympialaisissa.

Kuva: Suomen Paralympiakomitea/Riku Valleala

Fennian henkilöstön joululahjoitukset

Fennia-konsernin henkilöstön joulumuistamiseen varattu summa lahjoitetaan joka vuosi hyvään tarkoitukseen. Vuonna 2019 Fennian henkilöstö valitsi äänestyksellä joululahjoituksen kohteeksi MIELI Suomen mielenterveys ry:n.

Fennian tuella lapset ja nuoret oppivat mielenterveystaitoja, jotka kannattelevat heitä elämän kriiseissä ja vastoinkäymisissä. Lahjoituksen avulla MIELI ry tarjoaa koulutuksia ja materiaaleja lasten ja nuorten kanssa toimiville ammattilaisille neuvoloissa, varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja nuorisoalalla.

Aiempina vuosina me fennialaiset olemme tehneet lahjoituksen muun muassa Pelastakaa Lapset ry:lle ja Syöpäsäätiölle.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja