Hyppää sisältöön
Fennia.fi
Suomeksi
Logga in på Mitt Fennia
  • Ingångssida
  • Jobba på nya Fennia
  • Ett viktigt steg i din karriär

Ett viktigt steg i din karriär

Sommarjobb ger värdefull arbetserfarenhet

Sommarjobbet är ett av de viktigaste stegen på din bana i arbetslivet. Hos oss kan du sommarjobba med mångsidiga uppgifter till exempel inom försäljning och kundservice och inom försäkringshandläggning och skadereglering. Du får en inblick i finansbranschen och värdefull arbetserfarenhet av att skapa god kundupplevelse, som värderas högt i alla arbeten!

Aikaisemmät kesätyöntekijät kertovat SV

”Jag kände att jag var viktig, när både kunden och arbetsplatsen litade på att jag kan ta hand om ärendet. Mitt självförtroende ökande när jag klarade av att också ta svåra beslut på jobbet.”

Outi, ersättningstjänster

”Sommaren inleddes med introduktion i företagsförsäkringar. Under sommaren fick jag både tekniskt kunnande och människonära kunskaper, som erfarenhet av att jobba i team.”

Lauri, försäkringstjänster

”Jag blev mycket säkrare på kundservice och försäljning under sommaren. Arbetserfarenheten kommer säkert att vara till nytta i arbetslivet i framtiden.”

Jenni, försäljning och kundtjänst

Gör så här när du söker sommarjobb

Sök sommarjobb via ansökningssystemet

Skicka din ansökan till oss via ansökningssystemet. På ansökningsblanketten kan du uppge vilken typ av sommarjobb som intresserar dig och på vilken ort du skulle vilja jobba. Du är väl minst 18 år!

Kolla att du får en bekräftelse av oss per e-post

Kolla din e-post när du har skickat in din ansökan. Du får ett automatiskt meddelande om att vi har fått din ansökan och anvisningar för fortsättningen. Kolla också skräpposten om du inte hittar meddelandet.

Vänta på att chefen för den enhet du sökt till kontaktar dig

Vi erbjuder sommarjobb på olika enheter och enheternas chefer träffar dem som söker jobb och väljer ut de som anställs. Cheferna kontaktar de sökande direkt för att komma överens om intervjuer.

Ansökan till sommarjobb 2020 har avslutats. Vi tackar alla sökande!

Försäkringar och tjänster Skador Kundservice Aktuellt Företagskunder Medietjänster Fenniakoncernen Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Dataskydd och användarvillkor Tillgänglighet Samtalspriser och integritetsskydd