Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Uudenmaan konttorimme ovat kiinni 8.3.–31.5. heikentyneen koronatilanteen takia

Uudenmaan konttorimme ovat kiinni 8.3.–31.5. heikentyneen koronatilanteen takia

5.3.2021

Koronatilanne on heikentynyt voimakkaasti erityisesti Uudenmaan alueella. Haluamme omalta osaltamme estää tartuntatautien leviämistä, sillä asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi olemme päättäneet sulkea Uudenmaan konttorit 8.3.–31.5. väliseksi ajaksi.

Heikentyneen koronatilanteen takia suljettavia konttoreita tai myyntipisteitä ovat Itäkeskus, Hyvinkää, Järvenpää, Kamppi, Karjaa, Klaukkala, Leppävaara, Lohja, Porvoo, Tammisaari, Tapiola ja Tikkurila.

Muut konttorit ovat normaalisti auki ja palvelevat sinua ajanvarauksella. Ajanvarauksen avulla varmistamme, että asiantuntijamme voi tarjota sinulle henkilökohtaista palvelua entistä turvallisemmin.

Suosittelemme konttoreilla kasvomaskin käyttöä. Jos sinulla ei ole mukana omaa maskia, saat meiltä sellaisen konttorille tullessasi. Vältä kuitenkin konttorissa asiointia, jos

  • tunnet itsesi millään tavalla sairaaksi

  • epäilet, että olet itse tai joku lähipiiristäsi on altistunut koronavirukselle tai

  • olet itse tai joku lähipiiristäsi on vieraillut edellisen 14 päivän aikana ulkomailla.

Palvelemme sinua mielellämme Oma Fennia -verkkopalvelussa sekä puhelimitse. Henkilöasiakkaana voit halutessasi varata ajan verkkotapaamiseen.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Uutinen päivitetty 29.4.: Koronatilanteen takia siirsimme Uudenmaan konttoreiden avaamista kuukaudella. Alueen konttorit ovat siis kiinni vielä 1.–31.5.

Uutinen päivitetty 29.3.: Koronatilanteen takia siirsimme Uudenmaan konttoreiden avaamista kuukaudella. Alueen konttorit ovat siis kiinni vielä 1.–30.4.

UutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet