Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • HelsinkiMission kampanja muistuttaa tuen tarpeesta myös poikkeustilan aikana

HelsinkiMission kampanja muistuttaa tuen tarpeesta myös poikkeustilan aikana

4.5.2020

Fennian pitkäaikaisen yhteistyökumppanin HelsinkiMission "Yksinäisyys ei ole kaikille poikkeustila" -kampanja pysähdyttää yksinäisyyden äärelle.

Yksinäisyys ei ole kaikille poikkeustila -kampanjan tavoitteena on pysähdyttää katsoja yksinäisyyden äärelle. Kampanja haluaa muistuttaa, että yksinäisyys koskettaa poikkeustilan aikaan kaikkia, mutta poikkeustilan päätyttyä yksinäiset ovat edelleen yksinäisiä.

Kampanjalla halutaan madaltaa avun pyytämisen kynnystä ja kerätä varoja järjestön yksinäisyyden vastaiseen työhön.

– Tahdomme muistuttaa, että yksinäisyys ei tosiaankaan ole poikkeustila kaikille. Se on jatkuva, erittäin haitallinen tila sadoille tuhansille ihmisille Suomessa, sanoo HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander.

– Yksinäisyyteen voi kuitenkin hakea apua. Sitä on saatavilla meiltä HelsinkiMissiosta ja monesta muusta tahosta. Jos olet yksinäinen, pyydä apua. Jos voit auttaa, auta – joko auttamalla naapuria, toimimalla vapaaehtoisena tai lahjoittamalla yksinäisten auttamiseksi. Nyt tarvitsemme ennen kaikkea solidaarisuutta ja myötätuntoa toisiamme kohtaan, Colliander painottaa.

Fennia on tukenut HelsinkiMissiota jo vuodesta 2004 lähtien. HelsinkiMission työn ytimessä on yksinäisyyden lievittäminen. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

Lue lisää HelsinkiMission kampanjasta →

Lue lisää

  • Kumppanimme HelsinkiMission apu löysi perille myös korona-aikana
  • Ilo kuuluu kaikille
VastuullisuusUutinenFennia
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
Konsernin yhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussa