Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia Prize -kilpailun voittajat esillä Näyttelykeskus WeeGeessä Espoossa

Fennia Prize -kilpailun voittajat esillä Näyttelykeskus WeeGeessä Espoossa

20.8.2020

DFF Awards -näyttely esittelee Fennia Prize 20 -voittajien, Kaj Franck -muotoilupalkinnon saaneen Ilkka Suppasen ja Vuoden nuoren muotoilijan Matias Liimataisen töitä ja teoksia Näyttelykeskus WeeGeen aulassa ja Wirkkala-tilassa. Fennia Prize kilpailun voitti toukokuussa Dottir Asianajotoimisto Oy.

Fennia Prize 20 -muotoilukilpailun voittajat esitellään DFF Awards -näyttelyssä Näyttelykeskus WeeGeessä. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Sen järjestävät Design Forum Finland, Fennia-konserni, Elo ja Patentti- ja rekisterihallitus.

Tänä vuonna Fennia Prize -kilpailun pääpalkinnon voitti Dottir Asianajotoimisto Oy, joka palkittiin ennen kaikkea toiminnastaan Legal Design -liikkeen kansainvälisenä moottorina. Kilpailussa palkittiin lisäksi Winner-sarjassa Planmeca Oy:n Planmeca Visio G5 -röntgenlaite, Ridecaken sähkömoottoripyörä, Turun kaupungin kaupunkiopastamisen konsepti ja Woodion vesikalusteiden puumateriaali. Kunniamaininnan saivat lisäksi 11 muotoilutuotetta ja -palvelua.

– Kilpailu oli erittäin korkeatasoinen, ja perinteisemmän teollisen muotoilun lisäksi kilpailuun osallistui paljon asiakaskokemuksen, tuotteiden, prosessien ja palveluiden muotoilijoita, sanoo tuomariston jäsen ja Fennian markkinoinnista, asiakaskokemuksesta ja viestinnästä vastaava johtaja Hanna Länsivuori.

– Muotoilua on ennen kaikkea erinomainen lähestymistapa ymmärtää ja palvella asiakkaita yhä paremmin. Myös me Fennialla olemme hyödyntäneet muotoilua oman brändiuudistuksemme tekemisessä. Näyttely onkin erinomainen tilaisuus tutustua korkeatasoiseen suomalaiseen muotoiluun, jossa yritykset ovat hioneet toimintaansa paremmaksi ja kannattavammaksi.

Näyttelykeskus WeeGee on kiinnittänyt järjestelyissä erityistä huomiota näyttelykokemuksen turvallisuuteen ja miellyttävyyteen hygienian ja kulkureittien uudelleen suunnittelun avulla. Näyttelyssä noudatetaan AVI:n, THL:n, OKM:n ja Espoon kaupungin turvallisuusohjeistuksia ja -suosituksia.

Design Forum Finland Awards kokoaa yhteen Design Forum Finlandin jakamat muotoilupalkinnot: Fennia Prizen, elämä Kaj Franck -muotoilupalkinnon, Vuoden nuori muotoilijan ja Estlander-palkinnon. Design Forum Finlandin muotoilupalkinnoilla halutaan vahvistaa yritysten kilpailukykyä ja tuoda esille Suomen parasta muotoiluosaamista.

Näyttely on avoinna Näyttelykeskus WeeGeen aulassa ja Wirkkala-tilassa 20.8.–6.9.2020. Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Vapaa pääsy.

Lue myös:

Viisi näkökulmaa muotoilusta

Fennia Prize -kilpailun voitti Dottir Asianajotoimisto juridiikan muotoilullaan

Dottir muotoilee juridiikkaa inhimillisemmäksi

Lisätietoa kilpailusta Design Forum Finlandin sivuilla

Näyttelykeskus WeeGee

MuotoiluUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
Konsernin yhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussa