Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia mukana nuorten yrittäjien Uskalla yrittää –kilpailussa

Fennia mukana nuorten yrittäjien Uskalla yrittää –kilpailussa

21.4.2021

Yrittäminen ja yrittäjyyden tukeminen ovat syvällä Fennian dna:ssa. Meillä on jälleen ilo olla tukemassa pitkäaikaisen kumppanimme Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla yrittää -kilpailua. Kilpailussa on mukana 63 nuorten perustamaa yritystä. Voittaja pääsee edustamaan Suomea euroopanlaajuiseen kilpailuun Liettuassa.


Tulevaisuudessa yhä useampi suomalainen toimii yrittäjänä, kevytyrittäjänä tai sekä yrittäjänä että palkansaajana. Tätä työntekemisen murrosta ja yrittämisen monimuotoisuutta haluamme tuoda esiin olemalla mukana Uskalla yrittää -kilpailun järjestämisessä.


Kilpailussa mukana olevat nuoret yrittäjät ovat kehittäneet ja pyörittäneet kuluvan lukuvuoden ajan yrityksiään osana opintojaan. Kilpailusarjoja on kolme; perus-, ammatillinen-, ja korkeakouluaste. Yhteensä kilpailussa on mukana 63 nuorten perustamaa yritystä. Kilpailemisen lisäksi tärkeässä roolisssa on mukana olevien nuorten saamat oppimiskokemukset yrittäjyydestä.


Kilpailussa valitaan voittajat kultakin koulutusasteelta. Yksi voittajaksi valituista pääsee edustamaan Suomea Liettuassa järjestettävässä euroopanlaajuisessa kilpailussa.

Fennia on yksi tapahtumasta vastaavan Nuori Yrittäjyys ry:n yhteistyökumppaneista. Jaamme oman palkinnon ammatillisen koulutusasteen yritykselle, jolla on vahva taloudellisesti kantava pohja tulevaisuuden tekijäksi. Tämä palkinnon saaja hyödyntää rohkeasti innovatiivisuutta, jossa näkyy ennakkoluulottomuus ja asiakaskeskeisyys.


Haluamme kannustaa yrittämiseen ja mahdollisuuksiin tarttumiseen sekä tuoda esiin yrittäjyyden monipuolisuutta. Nuorena hankittu kokemus madaltaa kynnystä yrittäjyyteen tulevaisuudessa. Useampikin nuorten aikoinaan perustama yritys on edelleen toiminnassa.
“Meille yrittäminen on enemmän kuin yrittäjyyttä, se on elämänasenne ja tapa ajatella. Kasvu, rohkeus ja mahdollisuuksiin tarttuminen on tärkeää meidän jokaisen henkilökohtaisen elämän lisäksi myös yhteiskunnan kehityksen kannalta”, sanoo Fennian edustaja tuomaristossa, markkinointijohtaja Selja Kohonen.


Kilpailu ja siihen liittyvä tapahtuma järjestetään koronapandemian takia virtuaalisena . Voittajat valitaan ja palkitaan torstaina 22.4.


Kilpailuun osallistuvat yritykset ja niiden pyörittäjät on mahdollista tavata virtuaalisesti keskiviikkona 21.4. klo 14:30-15:30.


Yllä olevassa kuvassa voittajia vuodelta 2019.


Lisätietoja

Selja Kohonen, 040 485 8116
markkinointijohtaja

Kari Björklöv, 050 558 1359
johtaja

YrittäjyysKumppanitUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
Konsernin yhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussa