Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia jatkaa yhteistyötä merkittävien yrittäjyystoimijoiden kanssa

Fennia jatkaa yhteistyötä merkittävien yrittäjyystoimijoiden kanssa

22.12.2021

Pikkuyrittäjistä perheyrityksiin – Fennia on mukana edistämässä yrittäjyyttä koko sen elinkaaren ajan ja jatkaa yhteistyötä Nuori Yrittäjyys ry:n ja Perheyritysten liiton kanssa.

Fennia on yrittäjien perustama, ja se on ollut läpi historian näkynyt vahvasti sen toiminnassa. Fennia tekee yhteistyötä useiden merkittävien yrittäjyyttä eri tavoin edistävien järjestöjen kanssa.

– Yhteistyö kumppaneidemme kanssa tukee Fennian missiota olla olemassa yrittämistä ja elämää varten, sanoo Fennian varatoimitusjohtaja Antti Huhtala.

Olemme allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Nuori Yrittäjyys NY ry:n kanssa vuosille 2022–2023. Nuori Yrittäjyys on kasvattanut merkittävästi toimintaansa, ja tavoittaa yrittäjyysohjelmiensa kautta vuosittain jo lähes 50 000 lasta ja nuorta.

– Mahdollistamme yhdessä yrittäjyyden edellytyksiä ja lapsille ja nuorille elämässä hyödyllisten taitojen opettamista. Meidän tehtävämme Fenniassa on pitää huoli siitä, että oman tiensä voi muokata epäröimättä. Haluamme olla ennen kaikkea kannustaja – kannustaa unelmoimaan, kokeilemaan uutta ja yrittämään. Tämä on myös Nuori Yrittäjyys -toiminnan ytimessä, joten se on meille mitä luontevin kumppani, kuvaa Fennian asiakkuuksista vastaava johtaja Jarkko Mattinen.

Fennia jatkaa yhteistyötä myös Perheyritysten liiton kanssa uudelle viisivuotiskaudelle. Fennia ja Perheyritysten liitto vaikuttavat yhdessä siihen, että Suomessa on jatkossakin hyvä yrittää, omistaa ja työllistää.

– Perheyritysten liitto on meille tärkeä kumppani, ja on hienoa jatkaa pitkäaikaista yhteistyötämme ja suomalaisten perheyritysten tukemista, Huhtala iloitsee.

– Sekä Nuori Yrittäjyys että Perheyritysten liitto viettävät ensi vuonna juhlavuotta: Nuori yrittäjyys 20 vuoden ja Perheyritysten Liitto 25 vuoden toiminnan kunniaksi. Odotankin innolla, että pääsemme yhdessä näitä merkittäviä etappeja juhlistamaan, Huhtala jatkaa.

Fennian muita keskeisiä kumppaneita ovat esimerkiksi Suomen Yrittäjät sekä lukuisat toimialajärjestöt, kuten INFRA ry ja MaRa ry.


Fennia – yrittämistä ja elämää varten

Vakuutus tarkoittaa valmistautumista tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Me Fennialla tarjoamme vahinko-, henki-, eläke- ja säästövakuuttamisen palveluita. Olemme aina täydellä sydämellä mahdollistamassa sitä, että sinä voit kokeilla ja yrittää. Kun sinä kehityt, me kehitymme mukana.

YrittäjyysUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussa