Edut Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille

Kuntoutusyrittäjän turva - Fennian edut Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet alallesi sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän turvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. Voit halutessasi täydentää turvaa muun muassa yrityksen sairauskuluvakuutuksella ja ajoneuvojen vakuutusratkaisuilla.

Hyödynnä nyt jäsenetusi ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon.

Kuntoutusyrittäjän turvan sisältö pähkinänkuoressa

  • Omaisuusvakuutus irtaimistolle esimerkiksi palosta aiheutuneiden vahinkojen varalta. Sisältää hoitovälineiden omaisuusvakuutuksen muualla kuin yrityksen toimitiloissa. Esim. jos autossasi olevaa yrityksen omaisuutta tuhoutuu, se korvataan 10 000 euroon asti.
  • Oikeusturvavakuutus tilanteeseen, jossa yritys voi tarvita lakimiehen palveluita riita-, hakemus- tai rikosasiassa.
  • Toiminnan vastuuvakuutus yrityksen turvaksi silloin, kun kaikki ei sujukaan suunnitellusti, ja aiheutetaan vahinkoa toiselle.
  • Tapaturmakeskeytysvakuutus tilanteeseen, jossa yrityksen toiminta keskeytyy vakuutetulle sattuvan tapaturman vuoksi.
  • Yrityskeskeytysvakuutus tilanteeseen, jossa toiminta keskeytyy liiketoiminnassa käytettävän omaisuuden vahingoittumisen vuoksi.

Rahanarvoisia etuja myös ajoneuvovakuutuksiin

Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenenä saat etuja myös ajoneuvojen vakuutuksiin:

  • 70 %:n lähtöbonus laajaan Fenniakaskoon
  • 20 %:n alennus yksityiskäyttöisen henkilöauton laajan Fenniakaskon maksusta. Alennuksen saat myös vuokra-autovakuutuksesta sekä lasivakuutuksesta.

Kuntoutusyrittäjän turva on tarkoitettu enintään yhdeksän hengen yrityksille. Tarkemmat tiedot tarjoamistamme eduista voit lukea esitteestä.

Lue tarkemmat tiedot esitteestä 

Tutustu myös muihin vakuutuksiimme:

Yrityksen vakuutukset

Kotitalouksien vakuutukset

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

 Tulosta