Edut FYSI ry:n jäsenille

Fysi-turva - Fennian edut Fysi ry:n jäsenille

Fennia ja Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ovat rakentaneet alallesi sopivan vakuutuskokonaisuuden, Fysiturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. Voit halutessasi täydentää Fysiturvaa mm. yrityksen sairauskuluvakuutuksella ja ajoneuvojen vakuutusratkaisuilla.

Hyödynnä nyt jäsenetusi ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon.

Fysiturvan sisältö pähkinänkuoressa

  • Omaisuusvakuutus irtaimistolle esimerkiksi palosta aiheutuneiden vahinkojen varalta. Sisältää hoitovälineiden omaisuusvakuutuksen muualla kuin yrityksen toimitiloissa. Esim. jos autossasi olevaa yrityksen omaisuutta tuhoutuu, se korvataan 10 000 euroon asti.
  • Oikeusturvavakuutus tilanteeseen, jossa yritys voi tarvita lakimiehen palveluita riita-, hakemus- tai rikosasiassa.
  • Toiminnan vastuuvakuutus yrityksen turvaksi silloin, kun kaikki ei sujukaan suunnitellusti, ja aiheutetaan vahinkoa toiselle.
  • Tapaturmakeskeytysvakuutus tilanteeseen, jossa yrityksen toiminta keskeytyy vakuutetulle sattuvan tapaturman vuoksi.
  • Yrityskeskeytysvakuutus tilanteeseen, jossa toiminta keskeytyy liiketoiminnassa käytettävän omaisuuden vahingoittumisen vuoksi.

Rahanarvoisia etuja myös ajoneuvovakuutuksiin

FYSI ry:n jäsenenä saat etuja myös ajoneuvojen vakuutuksiin:

  • 70 %:n lähtöbonus laajaan Fenniakaskoon
  • 20 %:n alennus yksityiskäyttöisen henkilöauton laajan Fenniakaskon maksusta. Alennuksen saat myös vuokra-autovakuutuksesta sekä lasivakuutuksesta.

FYSI-turva on tarkoitettu enintään yhdeksän hengen yrityksille. Tarkemmat tiedot tarjoamistamme eduista voit lukea esitteestä.

FYSI-turva esite 

Etuja keskittämisestä

Keskittämällä vakuutuksesi Fenniaan saat merkittäviä etuja sekä yrittäjänä että yksityishenkilönä. Perheen ja Yrittäjän Fenniasopimus -asiakkaana säästät reilusti vakuutusmaksuissa ja hoidat vakuutusasiat helposti oman yhteyshenkilösi avulla.

Tutustu myös muihin vakuutuksiimme:

Yrityksen vakuutukset

Kotitalouksien vakuutukset

Vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut.

Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia sekä varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy.

 Tulosta