Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Om Fennia
  • Fennias värderingar

Fennias värderingar bygger på företagande

Fennias värderingar är högklassig service, inspirerande atmosfär, ständig utveckling, resultatinriktad verksamhet och företagande.

Högklassig service

Vi utvecklar ständigt våra verksamhetssätt med vilka vi erbjuder branschens bästa service för att hantera kundernas risker och för att säkerställa kontinuiteten i verksamheten. Vår styrka ligger i kunniga människor som har samarbetsförmåga och som har kompetens och vilja att jobba ansvarsfullt. Vi behandlar alla våra kunder rättvist.

Inspirerande atmosfär

Vårt mål är att skapa en inspirerande arbetsmiljö där varje individ respekteras och där alla har möjlighet att nå högklassiga resultat. Som kollegor har vi en sporrande och konstruktiv attityd till varandra. Vi stödjer ständig inlärning och belönar goda prestationer. Vår verksamhet är pålitlig och öppen åt alla håll.

Ständig utveckling

Vi utvecklas i takt med våra kunder när deras behov och omständigheter förändras. Förmågan och viljan att ständigt förnyas är en central framgångsfaktor. Samarbete och var och ens ansvar för att utveckla sig säkerställer vår konkurrenskraft. Vi är stolta över vår yrkeskompetens och vårt bolag.

Resultatinriktad verksamhet

När konkurrensläget förändras söker vi ständigt nya ekonomiskt lönsamma lösningar. Vi skapar permanenta kundrelationer. Lönsamhet och långsiktighet betonas i all vår verksamhet.

Företagande

Vi uppskattar företagande och strävar varje dag efter företagsmässig verksamhet – målmedvetenhet, kreativa idéer och engagemang.

Hörnstenar i vår verksamhet

Utöver värderingar styrs vårt dagliga arbete av följande fyra hörnstenar:

1. Kunden är alltid nummer ett.

2. Vår yrkeskompetens är bäst.

3. Jag inspireras och inspirerar. Jag utvecklas och utvecklar.

4. Vi gör ansvarsfullt resultat.

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderFenniakoncernenLediga jobbBriefly in English
© Fennia-konserni
Konsernin yhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänsten