Hyppää sisältöön
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Sairaus ja tapaturma
  • Loukkaantuminen liikenneonnettomuudessa

Loukkaantuminen liikenneonnettomuudessa

FenniaHoitaja

Jos olet loukkaantunut liikenneonnettomuudessa, jonka aiheuttaneen ajoneuvon liikennevakuutus on Fenniassa, saat arvion hoidon tarpeesta tai ajan lääkäriin soittamalla FenniaHoitajalle. FenniaHoitaja on apunasi joka päivä klo 7-23.

Soita 010 503 5000

Vahinkoilmoituksen tekeminen liikennevahingosta

Varmista, että liikennevahingosta on ilmoitettu meille ennen puhelua FenniaHoitajalle. Ilmoituksen voi tehdä vakuutuksenottaja tai muu onnettomuudessa loukkaantunut.

Ilmoituksen tekemiseen tarvitset tiedot tapahtumien kulusta ja vahingon aiheuttaneen ajoneuvon rekisteritunnuksen. Vahinkoilmoituksen voi tehdä soittamalla Fennian Autoapu 24h -palveluun.

Liikennevakuutuksesta korvattavat vahingot

Liikennevakuutus korvaa liikennevahingossa syntyneestä henkilövahingosta aiheutuneet kulut ja menetykset. Sellaisia ovat esimerkiksi sairaanhoitokulut, ansionmenetys ja korvaus tilapäisestä haitasta.

Mitä kuluja liikennevakuutus korvaa?

Työtapaturmavakuutuksesta korvattavat vahingot

Jos liikennevahinko sattuu työssä tai työstä johtuvissa olosuhteissa työntekijälle tai yrittäjälle, tehdään vahinkoilmoitus tapaturmavakuutusyhtiölle sekä liikennevahingosta vastuussa olevaan yhtiöön. Korvausasia käsitellään ensisijaisesti työtapaturmavakuutuksesta.

Hae korvausta työnantajan tapaturmavakuutuksesta

Ilmoita vahingosta sairauskulu- ja tapaturmailmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Tietoa vammautumisen tuoman elämänmuutoksen tueksi liikenneonnettomuudessa

Vammautumisen jälkeen elämä muuttuu äkillisesti ja arkeen tulee paljon uusia asioita. Alta saat tietoa vammautumisen tuoman elämänmuutoksen tueksi.
Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, vahinkopalvelumme auttaa ma-ti 9-17 ja ke-pe 9-16.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja