Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Våra kontor i Nyland har stängt från den 8 mars till 31 maj på grund av det försämrade coronaläget

5.3.2021

Coronaläget har försämrats avsevärt särskilt i Nyland. Vi vill för vår del förhindra spridningen av smittsamma sjukdomar, eftersom våra kunders och våra experters hälsa är av största vikt för oss. Därför har vi beslutat att stänga våra kontor i Nyland från den 8 mars till 31 maj.

På grund av det försämrade coronaläget stänger vi kontoren i Alberga, Borgå, Dickursby, Ekenäs, Hagalund, Hyvinge, Kampen, Karis, Klövskog, Lojo, Träskända och Östra Centrum.

Övriga kontor har öppet normalt enligt tidsbokning. Med tidsbokningen ser vi till att våra experter kan erbjuda dig personlig service ännu tryggare.

Vi rekommenderar att du använder munskydd på våra kontor. Om du inte har munskydd, får du ett på kontoret. Undvik besök på kontor om

  • du känner dig sjuk på något som helst sätt

  • du misstänker att du eller någon av dina närmaste har blivit utsatt för coronaviruset

  • du eller någon av dina närmaste har vistats utomlands inom de senaste 14 dagarna.

Vi står gärna till din tjänst på nättjänsten Mitt Fennia och per telefon. Som privatkund kan du boka tid för webbmöte.

Låt oss ta hand om oss själva och varandra!

Nyheten uppdaterad 29.4.: På grund av coronaläget har öppnandet av Nylands kontor skjutits upp med en månad. Kontoren i regionen har stängt från den 1 till 31 maj.

Nyheten uppdaterad 29.3.: På grund av coronaläget har öppnandet av Nylands kontor skjutits upp med en månad. Kontoren i regionen har stängt från den 1 till 30 april.

NyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor