Hyppää sisältöön
Privatkunder Företagskunder
Suomeksi

Logga in

HelsinkiMission kampanja muistuttaa tuen tarpeesta myös poikkeustilan aikana

4.5.2020

Fennian pitkäaikaisen yhteistyökumppanin HelsinkiMission "Yksinäisyys ei ole kaikille poikkeustila" -kampanja pysähdyttää yksinäisyyden äärelle.

Yksinäisyys ei ole kaikille poikkeustila -kampanjan tavoitteena on pysähdyttää katsoja yksinäisyyden äärelle. Kampanja haluaa muistuttaa, että yksinäisyys koskettaa poikkeustilan aikaan kaikkia, mutta poikkeustilan päätyttyä yksinäiset ovat edelleen yksinäisiä.

Kampanjalla halutaan madaltaa avun pyytämisen kynnystä ja kerätä varoja järjestön yksinäisyyden vastaiseen työhön.

– Tahdomme muistuttaa, että yksinäisyys ei tosiaankaan ole poikkeustila kaikille. Se on jatkuva, erittäin haitallinen tila sadoille tuhansille ihmisille Suomessa, sanoo HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander.

– Yksinäisyyteen voi kuitenkin hakea apua. Sitä on saatavilla meiltä HelsinkiMissiosta ja monesta muusta tahosta. Jos olet yksinäinen, pyydä apua. Jos voit auttaa, auta – joko auttamalla naapuria, toimimalla vapaaehtoisena tai lahjoittamalla yksinäisten auttamiseksi. Nyt tarvitsemme ennen kaikkea solidaarisuutta ja myötätuntoa toisiamme kohtaan, Colliander painottaa.

Fennia on tukenut HelsinkiMissiota jo vuodesta 2004 lähtien. HelsinkiMission työn ytimessä on yksinäisyyden lievittäminen. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

Lue lisää HelsinkiMission kampanjasta →

Ansvar Nyhet Fennia
Försäkringar och tjänster Skador Kundservice Företagskunder Aktuellt Medietjänster Fenniakoncernen Lediga jobb Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsingfors
Puhelin: 010 5031
Dataskydd och användarvillkor Tillgänglighet Samtalspriser och integritetsskydd