Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Fennia heittäytyy tanssiin tähtien kanssa

Fennia heittäytyy tanssiin tähtien kanssa

6.8.2020

Fennia on tänään julkistanut yhteistyön MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kanssa. Fennia toimii yhtenä ohjelman pääyhteistyökumppanina.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma kannustaa ihmisiä kokeilemaan rohkeasti jotain itselle uutta, yrittämään ja pistämään itsensä likoon. Myös Fennia haluaa rohkaista ihmisiä yrittämään ja kehittymään. Fennian 140 vuotiset juuret ovat vahvasti yrittäjyydessä ja yrittämiseen kannustaminen on oleellinen osa Fennian dna:ta.

”Vain kokeileminen ja uskaltaminen varmistavat sen, että ihmiset ja suomalaiset yritykset kasvavat ja kehittyvät. Tämän asian puolestapuhujana Fennia haluaa olla, ja juuri siksi Tanssii Tähtien Kanssa valittiin monista vaihtoehdoista Fennialle sopivimmaksi ohjelmayhteistyöksi”, kertoo Fennian markkinointijohtaja Selja Kohonen.

“Me Fenniassa näemme, että yrittämisen ja elämisen mahdollisuuksiin tarttuminen, ja ihmisten kannustaminen siihen, on tässä hetkessä tärkeämpää kuin koskaan. Takana on varmasti monelle todella haasteellinen kevät – nyt tarvitsemme positiivisuutta ja katseen suuntaamista eteenpäin. Tanssii Tähtien Kanssa on positiivinen, kannustava ja ihmisiä yhteen tuova ohjelma – nämä ovat erityisen merkityksellisiä asioita, ja myös Fennian ydinarvoja,” Kohonen jatkaa.

Fennia aikoo myös itse elää sanojensa mukaisesti eli kasvaa, kehittyä ja kokeilla rohkeasti uusia tanssiaskeleita sekä suunnata vakaasti eteenpäin kohti tavoitettaan olla vakuutusalan asiakaslähtöisin toimija.

Viestimme niin tanssiville tähdille kuin ohjelman katsojille kuuluu: Elämä on tehty elettäväksi.

Ohjelma alkaa 5.9.2020 ja finaalijakso nähdään 29.11.2020.

Lisätietoja Tulevaisuuden Fenniasta ja tavoitteistamme

Framtidens FenniaNyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderFenniakoncernenLediga jobbBriefly in English
© Fennia-konserni
Konsernin yhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänsten