Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Vattenfelsbrytare är ett effektivt sätt att förebygga läckageskador

Det inträffar årligen cirka 36 000 vatten- och läckageskador, vilket betyder hundra skador varje dag. Skador kan förebyggas med vattenfelsbrytare och genom att se till att rören är i skick.

Läckageskador beror på föråldrade tappvatten- och avloppsledningar, på att anordningar som använder vatten har blivit vanligare och på byggfel. Att åtgärda skador leder ofta till omfattande kostnader och tar tid, eftersom man är tvungen att riva ner och torka konstruktioner innan man kan påbörja själva renoveringen. Ofta är man tvungen att flytta bort för den tid renoveringen pågår.

Läckageskador kan förebyggas effektivt genom att installera en vattenfelsbrytare på den inkommande vattenledningen efter vattenmätaren. Brytaren håller koll och skyddar tappvattenledningarna och alla dess kopplingar dygnet runt. Anordningen upptäcker även dolda läckage i tidigt skede och stänger av vattnet i rören. Det är enkelt att använda vattenfelsbrytaren och den kan styras smidigt från manöverpanelen eller via en mobilapp.

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderFenniakoncernenLediga jobbBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänsten