FenniaHoitaja auttaa työtapaturman sattuessa

FenniaHoitaja

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka auttaa, kun yrityksesi työntekijälle tai sinulle sattuu työtapaturma. Saat neuvoja jo puhelun aikana, ja FenniaHoitaja myös huolehtii ajanvarauksestasi yhteistyökumppanimme Pihlajalinnan tai Terveystalon erikoislääkärille. Hammaslääkäriin taas pääset sujuvasti PlusTerveyden tai Pihlajalinnan toimipisteisiin.

Miksi käyttäisin FenniaHoitaja-palvelua työtapaturman sattuessa?

  • Saat jo puhelun aikana neuvoja tapaturmaan ja sen hoitoon liittyvissä kysymyksissä.
  • FenniaHoitaja tekee tarvittaessa puolestasi ajanvarauksen vammaan erikoistuneelle erikoislääkärille.
  • Magneettitutkimus voidaan usein tehdä jo vastaanottokäynnin yhteydessä, mikäli erikoislääkäri katsoo sen tarpeelliseksi.
  • Tarjoamme tehokkaan ja sujuvan palvelun, jotta työhön paluu nopeutuu.

Soita FenniaHoitajalle

FenniaHoitaja palvelee joka päivä klo 7-23 numerossa 010 503 5000.

FenniaHoitaja-palvelua voivat käyttää kaikki Fenniassa vakuutetut yrittäjät ja yrityksen työntekijät, jotka tarvitsevat hoitoa Suomessa. FenniaHoitaja on myös kotitalousasiakkaittemme käytettävissä. Palvelu tuotetaan yhteistyössä Pihlajalinnan kanssa ja puhelimeen vastaa aina sairaanhoitaja.

Toimi näin, jos työntekijällesi sattuu työtapaturma

  1. Ohjaa työntekijäsi soittamaan FenniaHoitajalle numeroon 010 503 5000.
  2. Täytä tapaturmailmoitus Oma Fennia -palvelussa.

Katso tästä tarkemmat ohjeet työtapaturmatilanteeseen.

Terveyspalvelujemme yhteistyökumppanit

Pihlajalinna

Pihlajalinna tuottaa Fennian valtakunnallisena yhteistyökumppanina monipuolisia ja laadukkaita terveyspalveluja Fennian asiakkaille.

Pihlajalinna-konserni on suomalainen, korkeatasoisia täydenpalvelun terveyspalveluja tuottava yritys, jonka terveyspalveluihin kuuluvat lääkärikeskukset, päiväkirurgiset sairaalat ja hammasklinikat. Pihlajalinna on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaja.

Kun tarvitset lääkäriajan, soita FenniaHoitajalle numeroon 010 503 5000. Hän huolehtii ajanvarauksesta, ja pääset hoitoon sinulle sopivaan paikkaan.

Terveystalo

Terveystalo on Fennian valtakunnallinen yhteistyökumppani terveyspalvelujen tuottamisessa.

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys, joka toimii yli 70 paikkakunnalla. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu 170 toimipistettä ja 17 lääkärikeskus-sairaalaa. Terveystalo tarjoaa yleis- ja erikoislääkäripalveluja, työterveys- ja työhyvinvointipalveluja, sairaalapalveluja, diagnostiikkapalveluja (laboratorio, kuvantaminen ja seulonta), kliinisiä lääketutkimuksia ja suunterveyden palveluja.

Kun tarvitset lääkäriajan, soita FenniaHoitajalle numeroon 010 503 5000. Hän huolehtii ajanvarauksesta, ja pääset hoitoon sinulle sopivaan paikkaan.

 Tulosta