Yksilöllinen ajoneuvovakuutus

Voit valita yrityksesi ajoneuvoille Yksilöllisen ajoneuvovakuutuksen, jolloin jokainen ajoneuvo vakuutetaan erikseen. Ajoneuvovakuutukset korvaavat liikenteessä sattuneita yrityksesi ajoneuvon esine- ja henkilövahinkoja. Valitse yrityksesi ajoneuvon turvaksi liikennevakuutus ja Fenniakasko.

Liikennevakuutus yrityksen ajoneuvoille

Liikennevakuutus on pakollinen lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville moottoriajoneuvoille. Se korvaa liikenneonnettomuudessa aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja.

Fenniakasko yrityksen ajoneuvoille

Yrityksen ajoneuvon turvaksi kannattaa ottaa myös Fenniakasko. Se korvaa yrityksen ajoneuvolle sattuvia vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet esim. kolarin, hirvivahingon tai varkauden seurauksena. Lisäksi Fenniakasko korvaa mm. ajoneuvon hinauksen, jos matka keskeytyy esimerkiksi teknisen vian vuoksi.

Voit itse valita Fenniakaskon laajuuden ja omavastuun määrän. Fenniakaskossa saat bonusoikeuden riippumatta omavastuun määrästä. Valitse sopivin vaihtoehto:

Tutustu esitteeseen ja ehtoihin:

Fennian ajoneuvovakuutukset -esite

Liikennevakuutusehdot

Fenniakaskon vakuutusehdot

Tarkista vakuutusehtosi
Jos olet jo asiakkaamme, pyydämme sinua tutustumaan vakuutusehtoihin ja omaan vakuutuskirjaasi. Vakuutussopimuksesi sisältö voi poiketa tällä sivulla julkaistuista vakuutusehdoista.

Liikennevakuutus

Liikennevakuutus on pakollinen kaikille liikenteessä käytettävillä moottoriajoneuvoilla.

Lue lisää.

Lisäturvaa Fenniakaskolla

Fenniakasko tarjoaa kattavan turvan yrityksen ajoneuvoille. Voit valita vakuutuksen laajuuden oman tarpeesi mukaan.

Lue lisää.

Vahingon sattuessa

Meiltä saat asiantuntevaa apua vahingon sattuessa. Korvauksen hakeminen onnistuu helposti verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Katso ohjeet vahinkotilanteisiin

 Tulosta