Ulkomaisen tytäryhtiön vakuuttaminen

International Network of Insurance (INI) on kansainvälinen vakuutusyhtiöiden yhteistyöverkko, jonka kautta Fennian yritysasiakkaat voivat hoitaa ulkomailla olevien tytäryhtiöidensä vakuutuksia.

Fennia on INI-verkoston ainoa suomalaisjäsen. Verkostoon kuuluu 120 vakuutusyhtiötä, ja toiminta kattaa yli 120 maata. Fennia oli perustamassa verkostoa vuonna 1979. Verkoston toimintaa koordinoi ja tukee INI Joint Office Brysselissä.

Konsernin emoyhtiö saa INI-verkostoa hyödyntämällä samanlaisen vakuutusturvan tytäryhtiöilleen kaikkialla maailmassa. Kansainvälinen yhteistyö varmistaa, että yrityksen vakuutusturva on paikallisen lainsäädännön mukainen. Verkoston avulla hoidetaan yritysten vastuuvakuutukset, omaisuusvakuutukset ja kuljetusvakuutukset.

Palvelu sopii erinomaisesti suuremmalle yritykselle, jolla on useita toimipisteitä ympäri maailmaa. Suomen ulkopuolella on oltava rekisteröity tytäryhtiö, jolla on pankkitili, osoite ja henkilökuntaa.

International Network of Insurance palkitsi Fennian vuonna 2012 parhaana paikallisena vakuutusyhtiönä. Fennia on hoitanut esimerkillisesti ulkomaalaisten yhtiöiden Suomessa olevien tytäryhtiöiden vakuutuksia.

 Tulosta