Palvelemme sinua valitsemallasi tavalla

Haluamme palvella sinua ja yritystäsi mahdollisimman hyvin. Siksi voit valita monipuolisista palvelukanavistamme parhaiten tarpeisiisi sopivan.

Fennian asiakkaana yritykselläsi on oma yhteyshenkilö tai palvelutiimi, joka tuntee yrityksesi tarpeet ja jonka avulla voit hoitaa kaikki vakuutus-, korvaus- ja riskienhallinta-asiat.

Palvelemme myös puhelimitse, verkkopalvelussa ja konttoreissa:

Sähköiset palvelumme

Oma Fennia

Yrityksesi käytettävissä on monipuolinen Oma Fennia -palvelu, jossa voit hoitaa vakuutusasiasi ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelussa voit tehdä esimerkiksi lakisääteisen tapaturmavakuutuksen vuosi-ilmoituksen ja ennakkomuutoksen, ilmoittaa liikenne- ja autovahingosta tai tehdä tapaturma- ja ammattitauti-ilmoituksen.

Oma Fennia -palvelu

Verkkolasku

Fennia tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden verkkolaskutukseen. Verkkolaskutuksessa laskun tiedot siirtyvät sähköisesti suoraan Fennian tietojärjestelmästä yrityksesi taloushallintojärjestelmään. Verkkolaskutuksen käyttöönotto on erittäin helppoa. Tarkista, että yrityksesi taloushallinnon järjestelmä tukee verkkolaskujen vastaanottamista ja että yritykselläsi on laskujen vastaanottamisesta sopimus pankin tai verkkolaskuoperaattorin kanssa. Voit ilmoittaa verkkolaskutukseen siirtymisestä

  • sähköpostitse Fenniaan osoitteeseen verkkolasku[at]fennia.fi
 Tulosta