Magis-vakuutuspaketti nuorelle aikuiselle

Magis-vakuutuspaketti on räätälöity nuoren aikuisen ja opiskelijan tarpeisiin. Saat samassa paketissa helposti ja edullisesti kotivakuutuksen, matkavakuutuksen sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Voit ostaa Magiksen, jos olet alle 30-vuotias.

Magis-vakuutuspaketin edut

  • Ensimmäisenä neljänä vuotena 25 %:n alennus. Saat alennuksen vaikka täyttäisit 30 vuotta tänä aikana.
  • Ensimmäisen vuoden maksusta lisäksi 50 %:n ja toisen vuoden maksusta 25 %:n alennus.
  • Kotivakuutuksesi omavastuu on vain 100 €, kun se normaalisti on vähintään 200 €. 
  • Saat vakuutusturvasi kuntoon helposti ja edullisesti.

Magis-vakuutuspaketti turvaa kotona ja matkoilla

  • Laaja kotivakuutus turvaa kotisi irtaimiston mm. tulipalon, putkivuodon, varkauden tai tavaroiden rikkoutumisen varalta. Vakuutus korvaa esimerkiksi varastetun polkupyörän tai rikkoutuneen puhelimen.
  • Oikeusturva- ja vastuuvakuutukset auttavat selviytymään vahingonkorvauksista, esimerkiksi jos törmäät pyörällä jalankulkijaan. Vastuuvakuutus korvaa ulkopuolisille aiheutettuja henkilö- ja esinevahinkoja. Oikeusturvavakuutus korvaa puolestaan asianajajan tai muun lakimiehen käytöstä riita-, rikos- tai hakemusasioissa aiheutuneita asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja.
  • Matkavakuutus tuo turvaa matkoillesi. Matkavakuutukseen sisältyvän matkustajavakuutuksen turvin voit hakeutua hoitoon yksityiselle lääkärille, jos sairastut lomamatkan aikana. Se kattaa myös matkan peruuntumisesta, keskeytymisestä tai matkalta myöhästymisestä aiheutuneita kustannuksia. Matkatavaravakuutus turvaa mukana olevan omaisuutesi varkauden ja rikkoutumisen varalta.

Halutessasi myös

Voit halutessasi täydentää Magis-vakuutuspakettia

  • Täysajan tapaturmavakuutuksella, joka korvaa sekä työssä että vapaa-ajalla sattuneesta tapaturmasta aiheutuvat kulut.
  • Tapaturma- ja matkustajavakuutuksen laajennuksella, jolloin vakuutus on voimassa myös kilpaurheilussa ja ns. vaarallisissa lajeissa.

Opiskelijana olet etuoikeutettu

Danske Bankin edut opiskelijalle

Danske Bankin asiakkaana ja opiskelijana saat veloituksetta käyttöösi Danske Silver -päivittäispalvelupaketin, johon kuuluu Danske-tili, ulkomaillakin toimiva MasterCard Debit Online -kortti lähimaksuominaisuudella sekä verkkopankkitunnukset.

Kun käytössäsi on verkkopankkitunnukset, voit hoitaa pankkiasiasi ajasta ja paikasta riippumatta, olitpa sitten kotona, reissussa tai vaikkapa vaihdossa ulkomailla. Verkkopankin tulot ja menot näkymän avulla seuraat helposti päivittäisiä menojasi ja pidät taloutesi tasapainossa.

Tutustu Danske Bankin tarjoamiin etuihin

Katso myös

 Tulosta